wave after wave

DATUM: 2014-03-31 TID: 22:39:20 Kommentarer (0)
Åkte tillbaka till Umeå idag. Var på ett jobb möte och annars har jag väl inte gjort något vettigt.
Nu ska jag snart lägga mig och sova, imorgon är det skola sen flyr jag Umeå igen för kvällen.
Fick också hem min fina studentklänning idag, min andra jag beställde för någon månad sen passade ju såklart inte. Men denna blir nog perfekt tror jag!
 

every step of the way

DATUM: 2014-03-30 TID: 23:52:38 Kommentarer (0)
I fredags blev det en sen utgång med bland annat Emelie. Tror jag började dricka kring halv 11? Ja roligt var det ändå. Nöjde mig ändå inte med det utan drog ut lördagen också. Jag, Emelie, Jimmy och Victor bestämde oss för att köra till Åsele där alla andra höll hus. Faktiskt riktigt värt och det var riktigt kul! Idag har jag haft en slapp dag med först Gurra och sen syrran. Åt först pizza med Gurra och senare när jag for till syrran så bjöd även hon på pizza. Haha lite onyttig dag tror jag det blev. Vi såg även på the great gatsby och den var faktiskt helt okej! Man måste ju älska Dicaprio.
 

when the power of love overcomes the love of power

DATUM: 2014-03-28 TID: 16:57:29 Kommentarer (0)
Firade helgen redan igår med Olivia och Sandra, Tina, Peter och Nils var också med ett tag. For till Holmsund fram och tillbaka och sen var vi hos mig resten av kvällen. Somnade med Olivia och Sandra på varsin sida om mig i min lilla säng, otroligt nog sov jag riktigt skönt. Ville inte alls kliva upp i morse, men det ändrades rätt fort när jag insåg att det var fredag. Det enda jag gjort i skolan idag är att hänga på uf mässan i nolia typ. Sen åkte jag in till stan med Dana och Rebecca och var där ett tag. Mötte upp Tina där på en glass och sen gick vi hem. Sitter för tillfället hemma och väntar på att Emelie ska skriva, får skjuts med henne till Vilhelmina där jag tillbringar min helg. 
Längtar redan så mycket till nästa vecka
 

ny vecka

DATUM: 2014-03-24 TID: 23:30:00 Kommentarer (0)
Försov mig rejält idag så missade hela skoldagen. Drog istället med Emelie på stan, åt och sånt sen åkte vi till John. Var där ett tag sedan åkte jag hem igen. Åt igen och såg på lite serier tills jag gick ut och tog en cigg med Jonte. När vi stod ute kom Peter och Nils och då åkte vi runt med dom ett tag. Fick även prova på att köra lite bil och haha det gick väl bättre än dom andra gångerna jag kört iallafall hehe. Är dock fortfarande besluten om att jag aldrig nååågonsin kommer få ta körkort. Inte ens värt att försöka. Nu är jag hemma igen och väntar på att Gurra ska ringa mig på skype så jag kan prata med han litegrann. Sen blir det sängen och imorgon väntas skola och jobb!
 

trying to make sense out of all this confusion

DATUM: 2014-03-23 TID: 22:40:33 Kommentarer (0)
Den här helgen har gått lika fort som alla andra. Skulle egentligen vara hemma och plugga på fredagen men planerna ändrades och jag var med Johan, Per och Jocke istället. Följde även med dom till five i ungefär en halvtimme, sen drog jag hem och sov. Jobbade på Äpplet till klockan 4 på lördagen och efter det drog jag med Peter och Nils till Nils där vi drack öl med massa annat folk. 
Idag har jag bara legat i sängen ungefär, Olivia kom förbi en sväng och jag har även varit över hos Tina en liten stund. Nu ska jag lägga mig under täcket och sova, är faktiskt rätt trött efter denna helg.
 

rolig fredag

DATUM: 2014-03-21 TID: 10:09:13 Kommentarer (0)
Sitter på skolan nu och har längsta lektionen, hela 2 timmar och 40 minuter. Har bara en lektion till efter denna och sen har jag helg. Eller egentligen inte eftersom jag jobbar på lördag men det känns bara bra! Idag ska jag bara vara hemma och plugga. Tragisk fredagkväll egentligen.
 
Åh vad jag älskar Peters tröja
 

When karma strikes back

DATUM: 2014-03-20 TID: 01:28:10 Kommentarer (0)
Idag har jag varit med min baby och haft världens fettodag. Känner verkligen beach 2014 here i come. Nu ska vi snart lägga och sova så vi orkar upp imorgon. Imorgon har vi ingen vanlig skoldag utan är funktionärer på ett nolia event. Blir nog en rolig dag, ja allt är väl egentligen bättre än att sitta i en skolbänk. 
HAHAHA Olivia skulle krossa daim (efter att ha klagat på hur dålig jag var på det) och ja hon kan ju det här med att lyckas så allt flyger ut på golvet istället. Åh min älskling
 

min gud

DATUM: 2014-03-18 TID: 23:36:54 Kommentarer (0)
Tyler, The Creator – IFHY
 

only thing that made you happy

DATUM: 2014-03-18 TID: 13:58:22 Kommentarer (0)
Har en sån sprängande huvudvärk idag så jag stannade hemma från skolan. Tur att jag har världens kortaste dagar denna vecka så det gjorde nog förmodligen inte så mycket. Har knarkat alvedoner sen jag vaknade och det börjar faktiskt kännas lite bättre. Idag ska jag iallafall ta tag i min tvätthög och snart kommer också Jimmy förbi och lämnar en grej. Mer än så vet jag inte om min dag men ska försöka ta det så lugnt som möjligt.

dåliga vanor

DATUM: 2014-03-17 TID: 17:45:27 Kommentarer (0)
Kort dag idag, vaknade halv 12 för jag började skolan klockan 1. Hade en lektion och sen for jag på stan med Tina. Mina planer för ikväll är framförallt att städa, lär väl bli en hel del ligga-i-sängen-tid också, sköööönt.
 
Har också med hjälp av mina vänner kommit fram till att jag är socialt efterbliven. Finns nog bara enstaka personer (på riktigt, man kan typ räkna dom på en hand) som jag verkligen känner mig bekväm med att t.ex. ringa. Jag är verkligen inte blyg och jag har absolut inga problem med att prata med folk egentligen. Jag hatar bara att ta första steget. Det är sällan jag tar upp kontakten med en person jag inte känner, halv känner eller faktiskt känner, utan jag väljer istället för att strunta i det och låta dom komma till mig. Gör dom inte det nä då varar inte den vänskapen länge. Detta är absolut inte för att jag inte tycker om personen. Jag kan verkligen gå och tänka i flera dagar på att jag saknar någon och borde skriva eller på annat sätt prata med han/henne, men det händer ändå inte. Kan också vara något så konstigt som att t.ex. ringa och fråga en fråga till en person jag egentligen känner men vägrar ringa för att jag inte vågar. Detta är så sinnessjukt när jag verkligen inte är blyg som person alls och har egentligen jätte lätt att lära känna nya personer. Alla handlar bara om den personen vill lära känna mig och ha mig i han/hennes liv. 
 
Haha älskar denna bild, normala Olivia och osynliga Aya som blev lite närgången.
 

full i sinne

DATUM: 2014-03-16 TID: 18:15:03 Kommentarer (0)
Okej så jag skrev ett inlägg i fredags men det försvann, jävla helvete. Har iallafall haft en jäätte bra helg. I fredags drog jag på femman med några roliga personer. Tycker forfarande att gårdagen levererade ännu mer. Jag och Olivia drog till Tomtebo och drack där med massa sköningar. Vet inte vad som hände där på slutet när jag bestämde mig för att dra hem, vaknade liks förbannat på samma ställe med både jacka och skor på mig hahaha.
 

shades of grey

DATUM: 2014-03-12 TID: 23:21:55 Kommentarer (0)
Haft en jätte bra dag med mina flickor. Blev takhäng med lite cider och sedan mat på Rhodos mums. Jag och Olivia drog sen vidare till Peter och Cim där vi var i någon timme. Nu ska jag lägga mig i sängen, är så galet trött! 
KLICKA HÄR OCH LYSSNA PÅ DENNA LÅT FOLKET
 

#deepshit

DATUM: 2014-03-12 TID: 14:57:16 Kommentarer (0)
Sitter på skolan med dessa efterblivna fulingar. Efter skolan ska jag och aya följa med Olivia hem och tvätta, kul va? ihihih 
Visst är vi fina idag
 

never gonna wake me up

DATUM: 2014-03-11 TID: 23:09:49 Kommentarer (0)
Vet inte vad det är med mig idag, MÅR SÅ JÄVLA BRA. Missade dock hela skolan eftersom jag försov mig hehe. Annars har jag varit till stan en snabbis och sedan vidare till min baby. Färgade håret hos henne och åt en massa gott. Hade sån tur och fick skjuts hem av Johan och var även över hos tina en liten stund när jag kom hem. Redan onsdag imorgon och jag är så taggad på helg, sinnes!
 
Problemet med att ha långt hår är att det är överallt så jag bjuder på min otroligt snygga städa-frilla.
 
 
 
 

find tomorrow

DATUM: 2014-03-10 TID: 22:25:00 Kommentarer (0)

Ögonfärg? Blå, fast ändrar typ färg i olika ljus haha
Favoritfärg på kläder?
Svart, vitt, rött typ alla egentligen
Hur känner du dig just nu?
Trööött och lite hungrig kanske
Någon du älskar?
Älskar många, svårt att välja en

Hatar du och ditt ex varandra?
Nä det hoppas jag verkligen inte
Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS?
Buhu nä aldrig
Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade?
Haha ja
Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen?
beror på, 40 min kanske
Har du rakat benen de senaste tre dagarna?
Woho ja
Vart är du just nu?
Älskade sängen
Om du var full, vem skulle ta hand om dig?
Haha ja hoppas väl på att nån av mina vänner skulle det


Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? 
Skulle väl inte gjort något speciellt antar jag haha
Vad tänker du på mest? 
Framtiden som typ jobb, pengar osv, tråkiga tankar blä
Har du några konstiga fobier?
Får panik och skriker om någon tar på mina nagelband, förut var det också handlederna men har övervunnit den fobin nu score! Har nog flera andra konstiga fobier också men just nu kommer jag inte på


Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?
Bakom
Vad var din senaste lögn om? 
Oj jag vet inte, kommer inte ihåg
Tror du på lycka? 
Ja måste man väl göra
Hur är vädret just nu? 
Mörkt så ja lite kallt kanske
Vilken var den senaste boken du läste?
Var väl nån bok i skolan för hundra år sedan

Har du några smeknamn? Ja har jag säkert men dom ska jag inte ta upp här
Senaste skadan? 
Sår på händerna från helgen, vet ej varför
Spenderar du pengar eller sparar du dom? 
Svårt att spendera något som man inte har lol

Är det något rosa i rummet du är i nu? Mitt täcke är väldigt rosa hihi
Hur kan man vinna ditt hjärta? 
Choklad eller en himla gullig personlighet


home sweet home

DATUM: 2014-03-10 TID: 21:38:36 Kommentarer (0)
Tillbaka i Umeå nu och efter detta underbara lov hos syster så har man nog lagt på sig nått kilo skulle jag tro. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en låång promenad med Tina som jag har saknat så mycket. Fick prata av mig en massa och det känns jätte skönt att komma hem helt utslagen och ont i benen.
Prio nummer två blir att städa lägenheten och sedan försöka hinna färga mitt hår som lätt har en decimeter utväxt. Har ju självklart vänt på dygnet under lovet så blir nog en sen kväll och får hoppas jag vaknar i tid imorgon ändå.
Helt klart blandade känslor av att komma hem men det första jag kände var bara en skön känsla av home sweet home. Däremot dröjer det nog inte länge innan den känslan är long gone.
 
 

musik♡

DATUM: 2014-03-09 TID: 17:08:16 Kommentarer (0)
Skulle egentligen varit påväg till Umeå just nu men jag vaknade rätt sent idag så jag sket i det och for och åt på stenmans med syster istället. Blir att åka buss imorgon bitti istället, känns faktiskt rätt värt.
Bjuder på några älsklingar, gamla och mindre gamla
 

damn

DATUM: 2014-03-08 TID: 18:09:30 Kommentarer (0)
Blev en utgång igår vilket inte alls var planerat. En väldigt händelserik och låång kväll/natt. Idag är jag trött, vore konstigt om jag inte var det. Vaknade rätt sent och det enda jag har hunnit med idag är en lång dusch. Annars mår jag bra och jag känner mig inte alls speciellt taggad på att åka tillbaka till Umeå imorgon eller på måndag. 
 

shot me down

DATUM: 2014-03-06 TID: 23:30:05 Kommentarer (0)
Fortfarande i Vilhelmina och denna vecka har faktiskt varit riktigt bra! Som det ser ut just nu så stannar jag här hela helgen dessutom. Idag har jag varit med Gustaf hela dagen, började städa hans rum och peppade han till att hjälpa mig. När han väl gjorde det så vart jag less och han fick göra klart det själv hehe jag är en sån bra vän. Trött som ett as har jag varit idag också, vilket är nästan bra så jag kan vända tillbaka dygnet litegrann. Hela natten vart jag väckt ett antal gånger av nån fylleskalle haahah, så det blir nog sängen snart eller iallafall en film. 
 
 
 

ögonorgasm

DATUM: 2014-03-06 TID: 00:51:42 Kommentarer (0)

villis

DATUM: 2014-03-03 TID: 23:32:00 Kommentarer (0)
Sitter i Vilhelmina just nu hos min älskade syster. Har haft en heldag med henne idag med käk på stenmans, bakning och sett bad grandpa med räkmackor och vin. Var även ut till hennes hus och kollade, åh vad jag är avis. Min syster är så bra och jag mår så bra här
 

love will make you levitate

DATUM: 2014-03-02 TID: 11:42:47 Kommentarer (1)
Lov och jag har ingenting alls att göra, känns som att alla har rest bort och lämnat mig här i Umeå helt ensam buhu. Passar på att ha lite egentid och ser ikapp alla serier jag inte hunnit följa under skolveckorna. Ska också försöka plugga lite då det känns som att skolarbeten har lagt sig på hög.