sjukling

DATUM: 2014-04-29 TID: 23:51:33 Kommentarer (0)
Känner mig så otroligt krasslig i halsen och nu kan det knappast vara för att jag skrek som ett as i karuseller på grönan. Har egentligen 2½ skoldagar denna vecka men jag åkte till Vilhelmina liks när jag ändå inte känner för att gå i skolan med denna hals. Blev middag hos Emelie idag idag iallafall också lite kvalitetstid. Imorgon får jag rycka upp mig lite eftersom det är valborg, efter det får jag jobba som satan med mina skolarbeten.
 
 

mer från stockholm

DATUM: 2014-04-29 TID: 11:42:32 Kommentarer (0)
 

Stockholm

DATUM: 2014-04-27 TID: 11:41:00 Kommentarer (0)
Varit i Stockholm med klassen hela helgen. Innan jag for med flyget i torsdags for jag och hämtade ut ett packet från mamma, pappa och syster. Det innehöll en ny mobil och oj så glad jag blev! Har iallafall haft en heeeelt underbar helg, så jävla bra så det går inte att beskriva. Hunnit med shopping, gröna lund och naturhistoriska museet(cosmonova), också såklart fått vara med min fina klass och lärare som är så himla bra! Så nu efter knappt någon sömn på hela resan så är man hemma och svintrött.
 
 Bildbomb från helgen, dock lär det komma mer bilder senare.
 
 

traces of love

DATUM: 2014-04-23 TID: 23:56:27 Kommentarer (0)
Idag var mina planer att städa och packa. Det går inte att ha sånna planer, det händer inte. Nils och Peter kom, bombade min lägenhet och sedan somnade i min säng haha. Drar till huvudstaden imorgon och trodde jag var färdig med packningen men insåg senare att jag glömt hälften. Kommer bli som vanligt att jag packar färdigt i sista minuten. 
 

natti

DATUM: 2014-04-23 TID: 00:06:46 Kommentarer (0)
Tillbaka till skolan idag. Olivia sov hos mig inatt så tog mig upp relativt bra imorse trots sen natt. Idag har jag färgat Emelies hår, tvättat lite och sen vart det en liten överdrivet lång kvällspromenad med Tina. Känns dock som att det behövdes. Hämtade ut min balklänning som var huuur för stor som helst, har redan beställt en ny som jag ändå tycker är lite finare. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med serier och är överlycklig att jag har fetaste sovmorgonen imorgon.
 

bästbebis

DATUM: 2014-04-20 TID: 19:24:00 Kommentarer (0)
Blev ändrade planer i fredags. Satt mig spontant på ett tåg till Sundsvall för att umgås lite med min syster och systersonen. Varit där tills idag då mamma hämtade mig och jag åkte vidare till Hudiksvall. Känns skönt att ha träffat lite familj för imorgon åker jag tillbaka till Umeå för några dagar skola, sedan vidare till Stockholm på torsdag med klassen! 
 

septum

DATUM: 2014-04-18 TID: 14:44:40 Kommentarer (0)
Om inget annat händer i denna stad så blir denna fredag nog en hemma dag. Städa, spela och plugga. Det känns faktiskt som att det behövs. Egentligen vill jag inte alls sitta hemma utan vill helst fara bort till typ mamma eller liknande då alla verkar ha värsta familjetiderna nu vid påsk. Aja ensam är stark hehehe
 
 

60 dagars

DATUM: 2014-04-17 TID: 21:59:46 Kommentarer (0)
Firade 60 dagar kvar till studenten (egentligen 55) med min underbara klass igår. Blev sedan utgång på femman och vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Så äckligt mycket folk var det men hade väl rätt kul ändå antar jag. Idag vaknade jag med värsta huvudvärken och var inte alls taggad på livet. Fick tid hos offer klockan 4 för att ta septum och jag var hur nervös som helst. Onödig nervositet då det inte alls gjorde så ont som jag trodde att det skulle göra. Nu är jag glad med min fina ring i näsan, kändes som dags efter att ha suktat efter det i flera år nu.
 

so come sunshine or come rain

DATUM: 2014-04-15 TID: 01:01:52 Kommentarer (0)
Idag har jag varit duktig och städat lägenheten. Medans fick Nils sitta och titta på, måste ha varit riktigt roligt. Sandra och Tina har också varit här ett tag och jag har bestämt mig för att gå på balen. Beställde en klänning idag som var blå och fin. 
 
Är också hur nervös som helst inför morgondagen, känns lite töntigt faktiskt. Finns egentligen inte mycket som kan gå fel.
 

perfektion

DATUM: 2014-04-14 TID: 01:43:46 Kommentarer (0)
 
Linne " Football Muscle" - Black
Skor - Zoom Stefan Janoski - Black/Black
Tröja "Casey Zip" - Black/Off White Melange
Skor - Sk8 Hi Platform - Roses/Lily

äckligt jävla snygg

DATUM: 2014-04-13 TID: 21:34:16 Kommentarer (0)
 

death wine of doom

DATUM: 2014-04-13 TID: 15:59:00 Kommentarer (0)
Hahahaha igår kan vara den mest random kvällen på länge. Drack death wine of doom och det slutade i en väldigt rolig kväll på Lokal. Vaknade imorse av att några mongolider stod utanför min dörr och plingade sönder den. Och sen hör man Nils i brevinkastet "Lindy till kassa 3". Mindfuckade mig totalt och trodde i några sekunder att jag jobbade på ica eller något haha!
 
Kan inte sluta skratta åt denna konversation med Sandra, roliga är ju att vi verkar förstå varandra hahah
 
 

död

DATUM: 2014-04-11 TID: 10:05:02 Kommentarer (0)
Känner mig död idag. Skulle precis gå och lägga mig igår kväll när Nils skrev att han och Peter skulle komma. Slutade med att alla tre somnade, vet inte alls vilken tid. Tog mig iallafall upp i tid imorse och sitter just nu på europas längsta lektion. 
 

dagar som denna

DATUM: 2014-04-10 TID: 15:12:00 Kommentarer (0)
Var med min baby igår, pluggade och så. Peter och Nils kom även förbi och var trevliga. Blev en lite för sen natt igår så vaknade på fel sida, försökte att hålla käften för att inte låta det gå ut över mina söta vänner haha. Haft nationella hela morgonen och trodde höjdpunkten på hela dagen skulle vara en kaffekopp. Dock välte jag ut den innan jag ens han dricka något. BRA. Tur jag har en snäll lärare som gick och köpte en ny kopp åt mig. Just nu är jag faktiskt på lite bättre humör och ska börja göra bort några rest uppgiften. Har trots allt bara två månader kvar av skolan.
 
kolla vilka fula vänner jag har, köpte dom på ebay
 

weeeyy

DATUM: 2014-04-09 TID: 16:21:20 Kommentarer (0)
Har så mycket att se fram emot nuu, ååh bra tider. Nästa vecka ska jag och Sandra förhoppningsvis göra något som jag har velat göra huur länge som helst men inte vågat, samt 60 dagars med klassen på onsdag. Drar till Stockholm om 2 veckor och sen valborg, födelsedag, 30 dagars, flytt (ser dock inte fram emot detta), yran, studentveckan och studenteeen!
Just nu sitter jag hemma och ska snart börja göra mat åt min baby som kommer hit snart och sover hos mig till och med.
 

en av fyra

DATUM: 2014-04-07 TID: 08:50:36 Kommentarer (0)
Blev en slitsam lördag med fleraflera timmars jobb på folkets hus. Var inte hemma förrän 3 på natten. Igår låg jag och kände mig död. Nils kom förbi och senare kom även Tina förbi ett litet tag. Nu är det sista veckan innan påsklov och jag är hur stressad som helst inför skolarbeten som ska in under denna vecka. 
 

wey

DATUM: 2014-04-04 TID: 00:20:23 Kommentarer (0)
Igår var jag med Olivia efter skolan. Vi gick och köpte, eller jag köpte, massa feta grejer och satt och tryckte i mig. Tycker att man borde få ha såna dagar också. Fast i mitt fall är det väl så varje dag. Sen kom Peter och Nils förbi och vi bestämde oss för att fara och grilla. Gick inte så bra för oss att få igång en eld så vi gav upp efter en liten stund. Idag har jag mest bara varit hemma och städat tills Nils kom förbi en stund sen for vi med Peter och Cim till Olivia och hängde där ett tag. Är hemma nu och ska lägga mig och sova. Jobbar tills 12 imorgon sen vidare till skolan för en lektion sen heeeelg!
Ska dock jobba lördag också men jag är bara glad för det eftersom jag ska jobba med denna snygga brutta!
 
 

Please don't ever bring me back to earth

DATUM: 2014-04-01 TID: 21:24:42 Kommentarer (0)