I like you but I have standards

DATUM: 2013-12-30 TID: 05:25:21 Kommentarer (0)
Klockan är snart halv sex och jag kan inte ens stänga mina ögon. Känner mig inte trött och har inget lugn i kroppen över huvudtaget haha! Ska ändå försöka ta mig upp hyfsat tidigt imorgon eftersom jag ska möta upp Olivia på stan och hoppas att jag kan hitta något att ha på mig på nyår. Min nyår är iallafall bestämd nu och jag blir alltså i Umeå för en rätt lugn nyår med några brudar och god mat, känns jätte bra faktiskt.
 

min kvinna

DATUM: 2013-12-29 TID: 17:58:03 Kommentarer (0)
Måste bara få gråta ut lite om hur mycket jag saknar min kvinna. Idag slog det mig att jag inte kommer träffa henne något mer i år eller på förmodligen flera veckor, buhuhu! Kommer väl snart börja gråta på nätterna efter dig haha. Nämen hoppas du har det jätte bra, även fast jag knappt kan prata med dig just nu så hoppas jag att du läser det här och bestämmer dig för att komma hem snart. Och när du väl kommer hem så hoppas jag att du tänker spendera mycket tid med mig och ta igen allt vi missat. Pusspuss älskar dig fina syster♥♥♥
 
 

think happy

DATUM: 2013-12-28 TID: 23:34:56 Kommentarer (0)
Några dagar sedan jag skrev hehe, ojdå. Juldagen var jag ute på hotellet med Emelie, eller ja, jag skulle egentligen vara med Emelie men tappade bort henne innan vi ens hann till hotellet hehe. Annars har jag mest bara varit hemma hos syster och inte gjort ett skit. Varit lite med Gustaf och igår for jag ut en sväng med Emelie igen, denna gång tappade jag inte bort henne! Skulle egentligen vilja fara hem till Umeå imorgon men blir nog på måndag istället. Saknar faktiskt min lilla lägenhet, även fast jag gruvar mig lite över att komma tillbaka. Så ja blandade känslor kan man säga, tragiskt nog kan jag säga att det inte alls är ovanligt. 
 

2013 del tre

DATUM: 2013-12-27 TID: 01:04:49 Kommentarer (0)
September
Var i Vilhelmina i princip varje helg, va otroligt dålig på att ta bilder så har nästan inga bilder alls från denna månad. Min syster var iallafall i Umeå i slutet på denna månad och hon tog också hål i min navel.
Oktober
Även denna månad var jag i Vilhelmina i princip varje helg. Var en rätt dålig månad för mig, var väl inte precis deprimerad men mådde inte lika bra som jag gör idag iallafall!
 
 November
Det var lov och jag spenderade hela i Vilhelmina. Halloween, medina på hotellet och andra utgångar. Hade en mysig middag på Marias med Olivia, Aya och Maja. Tjockade mig med Emelie och var även ute med Tina och Dana på Lokal för första gången.
 
 December
 Denna månad alltså, hade praktik och var förskyld varannan dag typ. Fick min skatteåterbäring och fick känna mig rik för en stund, köpte mina älskade vans. Hade en mysig fredag med Tina och Kattis, bio och middag på vezzo. Var ute med Sundström och träffade även Mansoor, vilket inte händer så ofta. Min andra olivia kom till Umeå för att vara med mig några dagar. Låste ut mig ur min lägenhet och blev genast några hundralappar fattigare. Fick dessutom se hur snygg smink kan göra Tina haha! Sen fyllde min fina Sundström 18 år och det firades i Innertavle och helgen efter det på krogen. Var hos Mamma i Hudiksvall och träffade även syster och systersonen. Över jul har jag varit i Vilhelmina och utgång blev det på juldagen. nu ser man fram emot nyår som förmodligen kommer spenderas i Umeå!
 
 

det bästa med julafton

DATUM: 2013-12-25 TID: 03:40:53 Kommentarer (0)
 lika bra varje år
VS SHOW IS ON 🌟
 

julafton

DATUM: 2013-12-25 TID: 02:11:34 Kommentarer (0)
Känns faktiskt otroligt skönt att julen nu är över. Har haft en jätte mysig julafton med syster och hennes "nya" familj eller vad man ska säga. Imorgon är det tänkt att jag kanske ska ut på festligheter här i vilhelmina. Har ännu inte bestämt mig vilken dag jag åker tillbaka till umeå, men det är ganska lugnt och skönt här i villis. Nyår spenderas iallafall i umeå även fast jag fick ett erbjudande att följa med till hemavan, men jag känner att jag måste hålla i mina pengar lite.
 
 

life's too short to not go for broke

DATUM: 2013-12-22 TID: 21:15:43 Kommentarer (0)
Idag har jag fått känna mig riktigt duktig! Har städat hela min systers lägenhet eftersom hon brytit foten och jag kände mig extra snäll. Sen har jag varit hos gustaf en stuund och nu ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen med cola och godis.
Haha hittade den här söta bilden sen i fredags på Olivias blogg, tror jag var på myshumör
 

fredag i bilder

DATUM: 2013-12-21 TID: 19:39:51 Kommentarer (0)
utgång med fina flickor igår och det var även olivias första utgång på krogen! Idag är jag i vilhelmina och här stannar jag tills vidare.
 

måndag

DATUM: 2013-12-16 TID: 17:08:17 Kommentarer (0)
Sitter för tillfället och pratar med Olivia i skype som sitter i varma malta och jag kunde inte vara mer svartsjuk! Har också lite panik över jul och vars jag ska vara, när osv ååh. Ska iallafall försöka vara i hos mamma i hudiksvall på julafton och sen Vilhelmina på juldagen. Får väl se hur det ska gå till och så men. Också har jag feber nu igen wooohoooo hihi
 

2013 del två

DATUM: 2013-12-16 TID: 11:20:19 Kommentarer (0)
Maj
Åh detta var en himla bra månad. Festade på valborg med Sundström om jag inte kom ihåg helt fel. På min födelsedag så hyrde jag en lokal och min syster kom hit. Jag jobbade några dagar och var hos mormor och fick träffa min systerson. Spelade golf för första gången, tog min krog oskuld och var på brännbollsyran.
Juni
Sommarlov, hade en fin avslutning med klassen i sf parken. Firade Jonas på studenten med middag på en jävla god resturang. Åkte cab en hel kväll med fina brudar. På midsommar var jag i Holmsund med Ida, Olivia, Tina och Dana. Firade också Ayas födelsedag med alkohol och middag på Marias. Jobbade också rätt mycket denna månad.
Juli
Jobb jobb jobb ungefär. Hann iallafall med att vara på beach partyt med mina babes, var i Vilhelmina någon dag och i Åsele på marknaden som var huuuur kul som helst! Var hos Olivia i Klinten en helg och en annan helg var jag med Aya och grillade.
Augusti
 Var mycket i Vilhelmina, Firade Gustaf när han fyllde år, jobbade och körde även afterwork med Tina rätt ofta. Åkte flygplan för första gången till Stockholm för första gången med Tina. Hängde mycket på krogar och började mitt tredje år i skolan. Var även i Sundströms nya lägenhet för första gången och vi körde lite takhäng.
 

innertavle

DATUM: 2013-12-15 TID: 00:38:36 Kommentarer (0)
Mitt hjärtegull fyllde ju som sagt år igår. Vart lokal fest och jag hade hur trevligt som helst och det var riktigt bra folk. Har dock bara bilder från början av kvällen hehe.
Idag har jag och syster inte gjort ett skit. Mot kvällen vart vi båda otroligt taggad på att fixa skjuts till vilhelmina men verkade inte vara så många som orkade köra till vilhelmina en lördag kväll hehe. 
 

HJÄRTAT! ♡

DATUM: 2013-12-13 TID: 00:00:00 Kommentarer (1)
Grattis älskade bästaste vän, det var fan på tiden att du äntligen också skulle bli 18 år!! Det ska det firas och jag hoppas att du får världens bästa födelsedag ♡ love you, är så glad att jag har dig!
 
 

klantiga jävla lindy

DATUM: 2013-12-12 TID: 22:04:39 Kommentarer (0)
Hade en bra dag tills jag kom hem och insåg att jag råkade glömma min nyckel i min låsta lägenhet. 400 kronor fattigare för att låsa upp helvetet. Förutom det är jag glad, imorgon är det fredag och jag är säker på att den kvällen blir fylld med festligheter. 
 
 

helg snällasnälla

DATUM: 2013-12-10 TID: 18:07:02 Kommentarer (0)
Nu ska jag vara duktig och promenera hela vägen till Olivia på teg. För jävla dåligt väder ute, regn, is och snö men känns ändå lite små skönt att gå en sväng. Imorgon är det redan onsdag och snart har denna vecka gått, vill ha fredag nuuuuu. Är så himla taggad.
 
 
 
 

2013 del ett

DATUM: 2013-12-10 TID: 01:24:56 Kommentarer (0)
Januari
Började denna månad med att försöka bli en rökfri kvinna, alla som känner mig kan ju förstå hur det gick med tanke på att jag nu efter ett år fortfarande röker ajaj. Var i Hudiksvall och Sundsvall och hälsade på mamsen, syrran och min systerson. Var mycket med Jonas, åkte skoter osv. Sen hängde jag även mycket med mina Olivior och Aya och såklart var skolan en stor del av denna månad.
 
Februari
skola skola skola och feta sig med all slags fett som finns. Var i Vilhelmina med Oliviorna eftersom det var www. Alla hjärtans dag spenderades med Jonas och var nog med Sundström en heeeel del.
Mars
Olivia fyllde 18 år och jag köpte två vinglas i present som vi invigde dagen före. Hennes dag spenderade vi i Sävar. Mitt mål var att få henne äckligt full och det lyckades jag med utan tvekan. Festade lite med sundström och var även hos mamma i slutet av månaden.
April
 Gurra kom och hälsade på en helg samtidigt som Jonas och Coffe lanade i min lägenhet. Festade en hel del och lärde känna lite nytt folk. Hade även lite roliga saker i skolan som testning av alkoholfria drycker, funktionärer på nolia och praktik. 
 
 
 

the secret to happiness is to not expect too much

DATUM: 2013-12-09 TID: 00:07:04 Kommentarer (1)
Ska snart lägga mig och imorgon påbörjar jag min näst sista vecka på praktiken. Hoppas verkligen att denna vecka går fort, vill ha fredag nu nu nu. Börjar känna lite stress inför jul nu också. Har inte inhandlat en enda julklapp och hatar verkligen att vara i stan den här månaden, sååå mycket folk. Jag och Olivia ska iallafall våga oss till stan imorgon. Vill bara att den här månaden ska vara över, går så otroligt mycket pengar. blir inte bättre när jag har fått något beroende av att köpa vans. Hoppas iallafall på jobb efter nyår så jag får tjäna lite cashhh.
 
Kom på att klockan är efter 12 och det innebär att världens bästa Maja är 18 år, grattis!!
Världens nyktraste och finaste bild tror jag hehe
 

min fina partypingla

DATUM: 2013-12-08 TID: 09:06:00 Kommentarer (0)
Min babe är så bra och jag har verkligen alltid roligt med henne Drog till en lokal fest på ersboda igår utan förhoppningar alls men det var faktiskt riktigt kul. Var i princip nykter så det känns ju himla bra idag också. Förstår dock inte varför jag vaknade 7 i morse, haha. Idag ska jag iallafall vänta tills Olivia kommer med bussen och sen ska jag nog vara snäll och bjuda henne på pizza, tihihi vad bra vän jag är.
hahaha åh, fick för mig att kolla om jag rymdes i en torktumlare. ja jag är konstig och nej det gjorde jag inte
 

what's up suckaz

DATUM: 2013-12-07 TID: 10:58:57 Kommentarer (0)
Mår bättre idag, tog en lång dusch och nu ska jag klä på mig och fara till skolan. Låter konstigt att jag ska fara till skolan på en lördag hehe. Ikväll ska jag vara med Sundström och det blir väl ett glas vin eller två. Älskar verkligen helgerna, går hela veckodagarna i princip osminkad och ser förjävlig ut och på helgerna får jag äntligen sminka mig och se ut som vanligt folk. Är också så glad att min andra Olivia kommer till umeå imorgon för att vara med mig tills tisdag♡♡♡
 

lång och bra dag

DATUM: 2013-12-07 TID: 00:35:39 Kommentarer (0)
Känns otroligt skönt att vara hemma efter en väldigt lång dag. Först 8 timmar på praktiken sen stan, middag på vezzo och bio med Tina och Kattis. Har iallafall haft en otroligt bra och skön fredag. Det som sänker mitt humör lite är att jag börjar bli sjuk igen.. Under dessa veckor jag har praktiserat på en förskola har jag varit sjuk mer än vad jag varit i hela mitt liv. Vad är det med barnbaciller som jag inte tål?!
 
åh vilka sommarkänslor jag får av den här bilden
 
 

In a tidal wave of mystery

DATUM: 2013-12-05 TID: 22:32:54 Kommentarer (0)
Kom hem från stan med två tröjor rikare och lite fattigare. För tillfället sitter jag och planerar in min söndag och måndag med min kvinna som tänker lämna mig och fara till malta i några veckor, buhuhu.
Imorgon är det äntligen helg iallafall. Planer för helgen är en nykter fredag med middag och bio också en lite mindre nykter lördag med sundström. Oj var verkligen längesen jag var ute med henne, så blir nog helbra.
 
ignorera mina feta påsar under ögonen - såhär trött blir man av barn
 

life is good

DATUM: 2013-12-05 TID: 16:17:04 Kommentarer (0)
Åh guud så bra dag jag har! Praktiken gick hur bra som helst idag, tog en promenad med mina barn in till stan och det va hur skönt som helst. Fick min skatteåterbäring för någon timme sen och nu ska jag gå med Tina in till stan där jag sen ska möta upp Olivia och Aya. Wohooohooo vad jag mår bra idag!
 

vans

DATUM: 2013-12-04 TID: 15:28:15 Kommentarer (0)
men hello mina älsklingar
 
 

Huvudet exploderar

DATUM: 2013-12-04 TID: 08:03:42 Kommentarer (1)
 
 
OM DIG
16. Vad heter du? Lindy Daniella Hagelberg Nensén
17. Vart kommer du ifrån? Vilhelmina
18. Hur lång är du? 170 någonting
19. Din skostorlek? 39..
20. Din stil? Oj jag vet inte, blandat
21. Har du bra betyg? Nä men jag klagar inte
22. Vart bor du? Umeå
23. Har du några smeknamn? Tror faktiskt inte jag har det
24. Vad älskar du? Choklad, LoL och mat
25. Vad hatar du? Vintern och att jag alltid är sjuk på vintern.
 
KÄRLEK OCH SEX
1. Är du singel? Ja
2. Trivs du med det? Njaeeeaaaeeeee typ inte 
3. Vad är viktigt i ett förhållande? Att uppskatta det man har
4. Vad är viktiga egenskaper hos en partner? Bra prioriteringar och omtänksam
5. Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen? Nä det skulle jag inte göra
6. Vem pussade du senast? Oj minnet är bra men jag tror det var tina
7. Gillar du någon? Känns komplicerat så jag vet inte vad jag ska svara
8. Den äldsta du hånglat med? Vet inte riktigt men 20 någonting
9. Den yngsta du hånglat med? Oj 95 kanske?
10. Har du haft sex med någon du inte varit kär i? Ja
11. Vad hade du gjort om du hade blivit gravid? Går inte runt och tänker på det precis men vill inte ha barn nu iallafall
12. Vad för sorts killar dras du till? Haha så olika
13. Vill du gifta dig? Kanske det
14. Har du haft ett one-night-stand? Ja
 
DÅLIGHETER
26. Har du någon gång varit deprimerad? Inte deprimerad precis, bara mindre glad
27. Har du skurit dig? Absolut inte
28. Brukar du dricka alkohol? Jo det händer väl rätt ofta
29. Brukar du röka? Ja 
30. Har du tagit droger? Håller inte på med sånt
31. Har du haft någon slags ätstörning? Nja skulle inte kalla det för ätstörning
32. Har du varit i slagsmål? Inte på blodigt allvar tror jag
33. Har du snattat från en affär? När jag var yngre och dummare
34. Har du snott någon annans pojkvän? Nej
35. Har du sårat någon med flit? Det har jag säkert tyvärr, dock inte oprovocerat 
 
VEM
36. Vem ringer du när du är ledsen? Olivia Sundström har väl råkat ut för det några gånger
37. Vem träffade du senast? Som jag kan namnet på, Olivia Johansson
38. Vem skrev du senast med? Nils
39. Vem är du kär i? -
41. Vem litar du mest på? Litar på alla som inte bevisat något annat
42. Vem skulle du vilja se ut som? Äh, så ska man inte tänka
 
HAR DU NÅGONSIN
43. Gråtit offentligt? Ja
44. Skadat dig allvarligt? Nä inte det 
45. Strulat med fler än 1 på en kväll? Jo det tror jag väl
46. Strulat med någon annans pojkvän? Skulle aldrig hända
47. Varit utomlands? Nej:((
48. Varit med på tv? Det tror jag inte!
49. Velat dö? Inte seriöst
50. Gjort något riktigt dumt? Haha ja, dåliga tider 
51. Gråtit över en pojke? Ja
52. Haft telefonsex? Nej
53. Träffat någon genom internet? Har jag sääkert, kommer inte på vem men
54. Blivit kär i en vän? Nej
55. Blivit tagen av polisen? Ja, lärde mig dock att det inte var någon mening att försöka springa
 
VÅGADE FRÅGOR
56. Har du haft en trekant någon gång? Nej
57. Hur mycket väger du? Oj jag vet inte, 55-60?
58. Har du haft sex på en offentlig plats? Nej det tror jag inte
59. Vem bråkade du senast med? Var väl Olivia Johansson för några veckor sen
60. Går du på några mediciner? Nej
61. Äger du några rosa stringtrosor? Ja flera stycken 
62. Den finaste färgen på underkläder enligt dig? Vinröd eller vanlig röd
63. Har du älskat någon på riktigt? Ja självklart har jag det
64. Har du blivit dumpad? Ja
65. Hade du kunnat dumpa någon för snoppstorleken? Haha nejj
66. Är utsidan viktig? Utsidan blir oviktig om man känner personen
67. Hade du kunnat vara ihop med någon som sitter i rullstol? Nej det skulle jag inte
68. Hade du kunnat vara ihop med någon som slagit sin tidigare flickvän? Nja beror på om han slår mig:PP
69. Hade du kunnat vara ihop med någon som har ett rykte för att vara player? Ja, ett rykte är ett rykte
70. Har du varit på ett polisförhör någon gång? Ja
71. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja det tycker jag att dom kan
72. Hade du kunnat vara ihop med någon som är tio år äldre? Nej det tror jag inte
73. Hur ofta gråter du? I princip aldrig, om det händer så är det oftast på fyllan
74. Har du några rykten efter dig? Vad i så fall? Haha vill inte ens veta om jag nu har några
75. Har du spridit ett rykte någon gång? Nej gud så onödigt
 
IDAG OCH IMORGON
76. Vad har du gjort idag? Inte hunnit göra något än 
77. Vad har du haft på dig idag? Har bara en hoodie på mig just nu
78. Hur har du mått? Ont i huvudet som satan
79. Vad ska du göra imorgon? Ingen aning, praktik
80. Vem ska du träffa imorgon? Vet jag inte
 
FAVORIT
81. Band? Jag vet inte
82. Maträtt? pizza och kebab = kebabpizza <33333
83. Skådespelerska/skådespelare? - Ganska obrydd
84. Film? Savages är bra men har ingen favorit
85. Låt? Många olika
 
SKOLA/JOBB
86. Vilken klass går du i? bf3ped
87. Vilket är ditt favoritämne i skolan? Svenska
88. Vilket ämne gillar du inte? Alla bf ämnen är riktigt tråkiga, som pedagogisk ledarskap osv
89. Har du ett jobb? Nej men jag vill haaaa
90. Vart har du praktiserat? Förskolan solskenet på Ålidhem och Förskolan laxen Öst på stan.
 
UTSEENDE
91. Är du utseendefixerad? Tycker om att ta hand om mitt utseende men tycker inte att jag är utseendefixerad för det.
92. Sminkar du dig varje dag? Nej inte nu när jag har praktik 
93. Hur fixar du ditt hår? Plattar oftast
94. Använder du lösnaglar? Nej
95. Använder du löshår? Nej har nog långt som det är
 
SKULLE DU KUNNA..
96. Skulle du kunna vara vän med någon som går på droger? Ja, stänger inte ut någon pågrund av det liksom
97. Skulle du kunna förlåta otrohet? Förlåta? javisst, men bli tillsammans igen? Nej
98. Skulle du kunna plastikoperera dig? Nej 
99. Skulle du kunna flytta ensam utomlands? Nej inte ensam
100. Skulle du kunna raka av dig allt ditt hår? Aaaaldrig

det här är lycka

DATUM: 2013-12-03 TID: 11:44:22 Kommentarer (0)
 

dayum

DATUM: 2013-12-02 TID: 16:00:00 Kommentarer (0)
Hemma efter dagens praktik. Just nu sitter jag och pratar med Dana i telefon och får skratta ihjäl mig åt den kvinnan, så jävla kung hon är. Måste faktiskt säga att det faktiskt är lite mysigt att vara på en förskola nu i juletid, baka pepparkakor osv. Dock gillar jag inte julen speciellt mycket, de enda bra är att få familjen samlad, och julklappar såklart. Annars är det bara en stressig högtid med för det mesta äcklig mat typ. Nää nog om det, nu ska jag städa min lägenhet lite och sen ta bussen till babe.
 
 
 

ojojoj

DATUM: 2013-12-01 TID: 23:02:27 Kommentarer (1)
satan så rolig gårdagen var! blev spontan utgång på lokal med tina och dana, dock drack jag väldigt väldigt lite så det känns helt underbart. Fick agera som en liten mamma under kvällen och trots det så hade jag hur kul som helst! Priset för roligast och mest full tar dana utan tvekan som ni kanske ser på bilderna, och nu är jag ändå snäll och lägger inte ut dom värsta.