heja mig

DATUM: 2014-01-30 TID: 14:44:13 Kommentarer (2)
Känner verkligen hur duktig jag har blivit när det gäller att ta mig till skolan! min närvaro måste ju vara förbättrad till tusen nu. Slutade iallafall tidigare idag och är nu hemma för att käka innan jag drar vidare till jobbet. Känns väl inte jätte bra att komma hem halv 10 ikväll men humöret på topp ändå.
 
 
 

beautiful pain

DATUM: 2014-01-29 TID: 09:15:11 Kommentarer (0)
Börjar skolan klockan 10 och jag har varit vaken sen 6. Haha känner att jag har en galen dygnsrytm men dock väldigt bra! Kommer ändå måste köpa några koppar kaffe på skolan så jag orkar med denna dag. 
 
 
 

NAMNAM

DATUM: 2014-01-28 TID: 09:02:57 Kommentarer (0)
Gjorde tacopizza med min älskling igår, blev huur gott som helst! Nu sitter jag på skolan och har bild men känner bara trött idag så har inte motivationen på topp. Dock så ska vi baka tårtor på nästa lektion så det här blir nog en bra dag hur som helst!
 

Håller mig vaken

DATUM: 2014-01-26 TID: 20:30:30 Kommentarer (0)
En person som du umgås mycket med
 
En bild som beskriver nuet
<\3
 
En bild på en konstig tid i ditt liv
 
 
En bild på du och en vän du inte varit med på länge
 
En bild som du aldrig lagt upp (peter lär mig något, jag vet inte)
 
 
Någon du tycker är väldigt snäll
 
 
Du och någon klasskompis
 
En bild som påminner dig om gamla tider
 
En persons som ofta ställer upp för dig
 
En bild från i sommras
 
En bild som gör dig glad, ditt äckel vad jag saknar dig 
 
Någon du aldrig kommer släppa taget om

drunk in love

DATUM: 2014-01-26 TID: 06:06:47 Kommentarer (0)
Började fredagen hos Olivia med hon, Ellen och Ida. Sen kom även Jonte och Robin förbi och vi tjejer drog senare vidare till Ersboda för att fira Frida som har fyllt 19 år! Förkrök och fika där med massor av brudar. Var även sjuuukt mycket folk ute på krogen och man blev rätt förbannad på alla som gick förbi och samtidigt hällde ut sin jävla dricka över en. Men förutom det så var det en riktigt bra kväll och kvällen slutade med att somna i princip nykter i min lilla säng med två andra, haha kan lova att det var trångt!
 

min favoritdag fredag

DATUM: 2014-01-24 TID: 14:51:21 Kommentarer (0)
Ska snart ta bussen till Olivia för middag, alltså en panpizza såklart, och sedan förkrök där eller nån annan stans. Ikväll är det femman som är planerna och ser ut som att det kommer bli hur bra som helst! 
 

tbt

DATUM: 2014-01-23 TID: 22:07:00 Kommentarer (0)
Kan inte ens beskriva hur skönt det känns att ha gjort bort veckans jobb, om man bortser från söndag då. Fredag imorgon och det har aldrig känts bättre! Är rå taggad på allt imorgon, haft en såån tråkig vecka full med skola och jobb och jag behöver verkligen något roligt som händer i mitt liv. 
 
på tal om roligt så kan vi köra en tbt med nåra bilder från roligare tider.
 
 
 

tröttare än normalt

DATUM: 2014-01-22 TID: 10:21:00 Kommentarer (0)
Vaknade för ungefär en kvart sedan och insåg att jag har sovit 12 timmar och till och med försovit mig. Så skippar första lektionen idag och ska försöka ta mig till dom två andra. Ikväll blir det jobb precis som igårkväll och imorgonkväll. Längtar ihjäl mig till helg just nu.
 

happy day

DATUM: 2014-01-20 TID: 06:41:41 Kommentarer (0)
Efter en natt med lol så ska jag nu göra mig klar för skolan. Helt ärligt är jag inte ens trött och det känns inte ens jobbigt att fara till skolan. 
 

Same song, again and again

DATUM: 2014-01-20 TID: 00:24:00 Kommentarer (0)
Jag är ju så himla smart som sover till klockan 9 på kvällen. Hur lyckas man ens vända på dygnet så mycket under en helg? Aja blir ingen sömn inatt iallafall, men det gör ingenting för jag ska ändå göra mig i ordning för skolan om 6 timmar. Synd bara att alla typ sover nu så jag har ingen som kan vara social med mig, buhu. Blir nog lol hela natten om jag orkar och en massa kaffe.
min spotifylista wopwop

mår

DATUM: 2014-01-18 TID: 17:19:55 Kommentarer (0)
Hade en svin rolig kväll igår på krogen med Peter och Nils! Ojojoj vad man fick skratta i princip hela kvällen. Trots nästan nykter igår så mår man skit idag. Ska försöka äta något nu och senare när jag mår bättre ska jag fara till Nils och lana. Saknar lol och jag har ju inte spelat på jätte länge woho!
 

it's like looking at a word and not reading it

DATUM: 2014-01-16 TID: 21:29:42 Kommentarer (1)

Lycklig? Nja skulle inte se mig själv som en lycklig person just nu med tanke på allt som för tillfället pågår i mitt liv. Men jag försöker leva så lyckligt jag kan!
Något du är nöjd över som du åstadkommit? 
Oj jag vet inte, flyttade ifrån Vilhelmina! även fast jag kan sakna den lilla hålan ibland hihi.
Något som gör dig stressad? 
Skolan, jobb och privatlivet.
Något som gör dig lycklig? 
Skulle inte klara av dessa dagar utan mina vänner och min familj, oj vad jag älskar er!

Vart hoppas du att vara om ett år? Skulle helst vilja bo tillsammans med någon, ha ett jobb och fixat körkortet. Vill framför allt kunna titta tillbaka på 2014 som ett bra år!

Tio år? Oj, ett fast jobb kanske? Ska ha rest en hel del och hoppas nästan på ett giftemål här hehe, och kanske kanske en söt bebis. Egentligen spelar det inte sån stor roll, har ingen plan på hur mitt liv ska se ut, hoppas bara att jag är lycklig!

Något du ångrar? Brukar inte ångra saker men ja det finns en sak jag skulle kunna säga att jag ångrar.
Kysst någon idag? Nej inte det.
Civilstatus? Är singel
Ditt yngsta strul? 95:a tror jag.
Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? Nä jag vet inte, sånt känner man väl efter när det behövs.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Attraktion ja, inte kärlek tror jag.
Har du nånsin blivit sårad? Ja
Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger innan du somnar? Absolut har jag det.
Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Mja har jag väl.
Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna?  Tihi ja
Vart vill du resa? Malta är helt klart nummer ett just nu eftersom jag saknar min älskade bästavän.
Vill du gifta dig i framtiden? Om det känns rätt till hundra procent ja.
Ljugit för någon du tycker om? Är hellre tyst än att ljuga, vet inte om det är så mycket bättre men man är inte mer än människa. Är det stora saker går det ju dock inte att ljuga eller vara tyst.
Vad för sorts killar faller du för? Faller och faller, men är väl mest svag för söta, snälla, mörkhåriga killar som har snygga kläder hehe.
Har du varit i slagsmål? Njaaee kanske, jag vet inte vad som räknas som slagsmål tihi.
Är du rökare? Ja tyvärr.
Snusar du? Nej, någon gång ibland.

 


Of course i'll hurt you. Of course you'll hurt me. Of course we will hurt each other. But this is the very condition of existence. To become spring, means accepting the risk of winter. To become presence, means accepting the risk of absence.

DATUM: 2014-01-16 TID: 16:17:02 Kommentarer (0)
Trots ingen sömn inatt och fortfarande liten förskyldning så orkade jag mig till skolan idag och det är jag väldigt glad över. Fick sluta tidigt och pappa och hans sambo har även varit förbi hos mig och lämnat massvis med mat mums♥ Fick även ett väldigt chockerande samtal idag om ett jobb, så imorgon ska jag på en intervju och känner mig faktiskt riktigt nervös! Hoppas bara på det bästa så man kanske äntligen kan tjäna ihop lite extra pengar.
 
mina händer är osynliga idag men det är två tumme upp för dom som ej ser det hehe
 
 

fever

DATUM: 2014-01-14 TID: 23:43:35 Kommentarer (0)
Ligger hemma i världens feber och bara längtar efter att bli frisk. Jag får lite smått panik över att ligga hemma medans alla andra är i skolan och gör något av deras liv. Som det känns just nu så blir det ingen skola imorgon heller. Finns inte så mycket mer att säga än att jag viger mina sjuka dagar åt serier och sängen. 
Eftersom jag är sjuk så blir det lite bildbrist men som tur var så skickade maja nyss dom här extremt snygga och nyktra bilderna sen i fredags.
 
 

DATUM: 2014-01-13 TID: 15:38:26 Kommentarer (0)
Stannade hemma från skolan idag och har sovit tills nu i princip. Anledningen till det är för att jag är så jävla less på allt som bara går åt helvete. Känner att jag inte längre orkar försöka och ordna allting som bara rasar, så nu skiter jag i allting och det som händer får hända.
fuck | via Tumblr

waiting, hoping, wishing

DATUM: 2014-01-12 TID: 03:35:12 Kommentarer (1)
Hade en bra kväll med dessa brudar i fredags. Dock slutade kvällen för mig inte jätte bra men man lär sig av sina misstag. Idag har jag bara legat hemma och inte gjort mycket alls, skulle egentligen fara och bowla med några men jag hade ingen ork alls. Nu är snart helgen slut och till veckan ska jag börja söka jobb överallt i hela umeå och hoppas på det bästa. 
 
 

So raise a glass to the memories

DATUM: 2014-01-10 TID: 14:20:00 Kommentarer (0)
Åååh älskade fredag äntligen är du här Den här dagen har varit så bra och bättre blir den för ikväll ska jag vina med Olivia och Ellen!
 
 

skolaskola

DATUM: 2014-01-09 TID: 21:58:41 Kommentarer (1)
Såå sista terminen är i full gång och jag har varit heelt slut efter skolan båda dagarna. Känns ändå skönt att jag börjar få ordning på mina rutiner, kliver upp 7 varje morgon, går inte och lägger mig efter 12 och fått en hälsosammare kost. Hoppas det håller bara! Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Imorgon är det fredag och är alltid underbart.
 
 
 

hälsosammare tack

DATUM: 2014-01-07 TID: 13:27:49 Kommentarer (0)
De flesta har säkert nyårslöften men jag vågar inte ta det lika seriöst. Mest bara för att jag inte riktigt vet hur viljestark jag är och nyårslöften brukar ofta vara ganska stora val/förändringar. Men igår satt jag och tittade igenom lite gamla bilder och åhherregud vad min kropp har förändrats sen jag har bott ensam. Varför vet jag inte, eller mer skräpmat och mer alkohol? ja förmodligen. Tänkte ändå ge mig ett försök på att få en lite hälsosammare kropp, inte för det egentligen är så stor skillnad och det förmodligen bara är jag som ser den skillnaden så låter det inte så tokigt. Så vänner, dra inte med mig ut på skräpmat och mata mig inte godis tack <3
bild från 2011/2012 kanske(?)
 
 

inga rutiner över huvudtaget

DATUM: 2014-01-05 TID: 21:56:20 Kommentarer (0)
Legat och sovit heeela dagen men jag kände att det behövdes rätt rejält. Nu är man istället hur pigg som helst och lär ju inte kunna sova något inatt hehe. Känns faktiskt skönt att skolan börjar snart så man kan få i ordning på sitt liv och införskaffa sig lite rutiner. Har ju trots allt bara en termin kvar på skolan!
 
bild från nyår
 
 

Just need my self to be good as gold

DATUM: 2014-01-05 TID: 03:54:05 Kommentarer (1)
bestämde mig för att fara till Ansmark med Peter och Nils ikväll. Va faktiskt riktigt roligt och egentligen skulle jag sovit hos Peter just nu men jag lyckades hitta skjuts hem till Umeå så nu är jag hemma. Känns faktiskt förjävla skönt att vakna imorgon helt ensam och bakis, även fast jag inte druckit mycket alls.
 

friday

DATUM: 2014-01-03 TID: 16:06:44 Kommentarer (0)
Varit med Dana hela dagen på Ersboda. Hon var så söt och bjöd mig på frasses sen fixade vi lite andra grejer. Är hemma nu och ska gå ner i duschen sen börja fixa mig inför en utgång på femman. Inte mitt favoritställe som sagt men umeå har förjävla dåligt utbud på krogar.
 

hej 2014

DATUM: 2014-01-01 TID: 19:08:29 Kommentarer (0)
Firade in nya året igår med många brudar och god mat som bestod av förrätt, varmrätt och efterrätt. Vet egentligen inte vad mer jag ska skriva förutom att kvällen och natten var hur rolig som helst och det var helt klart det bästa sättet jag kan tänka mig att fira in 2014 på!