pyss

DATUM: 2014-05-30 TID: 01:34:47 Kommentarer (0)
Kollade igenom lite gamla bilder, ååh.
Vissa har jag inte ens lagt upp förut.
 
 

flytt

DATUM: 2014-05-30 TID: 01:00:13 Kommentarer (0)
Idag vaknade jag och drog direkt till stan där jag mötte upp olivia för att hon skulle hämta ut yran bandet. Stod och köade i 50 minuter för hennes skull då jag redan har hämtat ut mitt. Efter det drog vi till min nya lägenhet på grubbe. Körde en picknick utanför i solen med kladdkaka och juice, hur skönt som helst. Imorgon ska jag flytta alla saker från min nuvarande lägenhet till lägenheten på grubbe. Är även yran imorgon så känner mig rätt stressad att hinna med allting. Men det går nog bra om jag är snabb. 
 

kulturnatta och så

DATUM: 2014-05-26 TID: 16:25:42 Kommentarer (2)
Blev inget Vilhelmina i helgen pågrund av för mycket skolarbeten. Satt kvar på skolan rätt länge i fredags och även idag så är jag faktiskt klar med nästan ALLT, så äckligt skönt. Ledig onsdag, torsdag och fredag denna vecka, nästa vecka är det bal på torsdagen och sen ledig på fredagen. Sen är det bara måndagen sen studenten! Alltså 5(!!!) skoldagar kvar. 
Annars så var det kulturnatta i helgen och ja jag var väl ute litegrann, blev dock rätt tidiga kvällar för mig båda dagarna. Hehe gamm Lindy.
 

stressande vecka

DATUM: 2014-05-22 TID: 19:07:50 Kommentarer (0)
Igårkväll satt jag med Tina, Sandra, Emma och Fanny vid älven. Hur mysigt som helst! Var som ett hejdå till Tina som åkte utomlands inatt och ska vara borta en vecka, kommer sakna min granne. Mest med tanke på att jag flyttar när hon kommer hem, buhu. Igår fick jag också reda på att jag inte är arbetslös i sommar!!! Sååå skönt. Annars har den här veckan mest bara varit pluggdagar, känns dock skönt att jag nästan är klar med allting nu. Idag har jag hunnit med jobb från 8-14 sen direkt till skolan för att göra klart ett prov och en inlämning. Känner att jag behöver en pluggfri kväll idag så sitter för tillfället och väntar på att Sandra ska komma hit. Vad vi hittar på vet jag inte än men det är rätt fint väder ute, lite kallt bara. Imorgon ska jag ha två redovisningar sen tar jag bussen till Vilhelmina.
 

helgen

DATUM: 2014-05-18 TID: 15:59:59 Kommentarer (0)
Ja ännu en helg har gått. I fredags förkrökade jag med Robin, Jonte och massa andra sen drog jag till Tina, Dana, Sandra och massa på Nydala, kvällen blev väl inte som jag trodde men helt okej var den väl. Igår när jag vaknade så kom Nils, Peter och David och våldgästade mig sen drog vi till Peters stuga någonstans utanför Sävar. Var där ett tag sen på kvällen for jag hem och det blev en liten utgång, fast det blev väl inte heller som jag tänkte mig haha. Ääsch, sommaren har iallafall kommit och det är jag hur glad som helst över. Älskar värmen och har suttit ute med Figaro, Dana och Tinas syskon och solat i någon timme. Har ingen ork att göra någonting alls idag utan ska väl mest bara försöka plugga och spela. 
 

yrkes-sm

DATUM: 2014-05-15 TID: 20:59:18 Kommentarer (1)
Ja som sagt har min klass och jag spenderat igår och idag på yrkes-sm vilken vi även ska göra imorgon. Har faktiskt varit rätt kul. Har även hunnit plocka ihop min lägenhet litegrann eftersom jag flyttar om 15 dagar. Känns inte bra alls men så är livet. Inget jobb har jag i sommar heller vilket inte heller känns speciellt jätte bra. Aja, allt ordnar väl sig till slut antar jag.
 

for you

DATUM: 2014-05-13 TID: 21:29:36 Kommentarer (0)
Dygnade igår natt så levde som en zombie hela gårdagen, trots det for jag ändå på skolan. Lyckades även hålla mig vaken till klockan åtta då jag somnade med kläderna på i sängen haha. Vaknade imorse och fattade ingenting. Idag har jag varit på stan med Emelie efter skolan, fick födelsedagspresent av henne och ååh vart så nöjd! Annars har jag köpt massa smycken till studenten/balen och vita skor. Nu ska jag lägga mig och försöka ta igen lite sömn som lär behövas när jag ska tillbringa tre dagar på yrkes-sm.
 

söndag

DATUM: 2014-05-11 TID: 15:15:03 Kommentarer (0)
Kom nyligen hem från Nils där jag spenderade gårdagen och natten med att åka bil och spela. Söndag idag och denna dag och blivande vecka ska jag ägna till att göra klart precis alla rester jag har i skolan. Är knappt en månad kvar tills jag tar studenten och ännu kortare kvar tills dom sätter betygen så jag känner mig lite stressad just nu. 
 
Hittade denna bild från 60dagars på sandras blogg. I helgen firar vi 30dagars, alltså oj vad tiden går fort.
 

bday

DATUM: 2014-05-10 TID: 15:48:13 Kommentarer (0)
Fyller som sagt år idag, dock så firade jag min födelsedag igår hemma hos Nils med massa folk. Hade faktiskt en riktigt kul kväll även fast jag blev rätt less och på dåligt humör i slutet. Aya bjöd mig på middag på Kungsgatan 133, Olivia och Peter följde även med. Riktigt jävla god mat! Idag har jag världens huvudvärk, vilket inte är så konstigt. Ska försöka ta mig ur sängen snart och ikväll ska jag fira min födelsedag genom att lana med Nils och Peter.
 
Haha bästa kvaliten på bilderna, jag vet
 

:)

DATUM: 2014-05-07 TID: 21:22:50 Kommentarer (1)
Jobbat idag sen for jag hem till Tina och åt. Vi tog en promenad till haga och hämtade ut min balklänning. Den passar!!!! äntligen. Verkligen huur fin som helst, jag älskar den. Skulle egentligen också fått gurras dator idag men jag glömde heelt bort det och glömde påminna figaro som skulle köra från vilhelmina till umeå och kunde ta med den, helvete. Får dras med min sega bärbara ett tag till. 
Imorgon väntas ännu en dag med jobb, det gillar jag för jag gillar mitt jobb så mycket. Synd att det inte är så många jobbdagar kvar där innan sommaren, får hoppas på jobb där till hösten iallafall. Sommarjobb är fortfarande åt helvete, kommer leva som en fattig jävel till sommaren, okej inte ovanligt.
Nu ska jag plocka bort lite kläder från golvet sen sätta mig och spela lite lol. Blir nog lätt att sova inatt för jag är så himla trött.
 

bra vecka

DATUM: 2014-05-04 TID: 19:11:11 Kommentarer (0)
Oj klockan är redan 7, shit vad denna söndag gått fort. Eller okej, jag vaknade klockan 4 i panik typ men. Imorgonbitti far jag tillbaka till Umeå. Har varit i Villis nu snart en vecka men känns ändå lite småsurt att fara tillbaka till Umeå. Lite roligt också att jag hade glömt bort att jag fyller år på lördag. Vart nästan lite chockad när Olivia påminde mig haha, börjar bli gammal tror jag. 
 

valborg

DATUM: 2014-05-01 TID: 23:31:09 Kommentarer (0)
Hade en helt okej valborg, var med bästaste Emelie och hon gjorde kvällen mycket bättre än vad den annars skulle ha varit. Har fortfarande inte bestämt mig för vilken dag jag åker tillbaka till Umeå. Känns faktiskt väldigt skönt att vara i Villis.