DATUM: 2015-03-23 TID: 21:32:42 Kommentarer (0)
Måste försöka komma ihåg att jag har en blogg lite oftare än typ en gång i månaden haha. I helgen har jag faktiskt hunnit gjort mycket. På fredagen så drog Gustaf med mig ut på några öl. Vaknade dagen efter och märkte att det kanske blev någon öl för mycket. Hade iallafall bestämt med Emelie och Michelle att ha en myskväll med bad, bastu och vin. Så det var bara att kliva upp och låtsas må bra. Gick till slut iallafall och hade riktigt kul.
 
Denna vecka verkar man vara utan jobb. Fast det gör egentligen inte så mycket när jag verkligen ska jobba heeeeela påsk. På fredag ska jag dessutom ta med hjärtat mitt och fara till Umeå för träffa mina saknade vänner som jag inte träffat sen typ nyår! Drömhelgen.
 
 

mars

DATUM: 2015-03-04 TID: 22:41:42 Kommentarer (0)
Okej tänkte att jag skulle skriva någonting såhär innan läggdags. Under denna vecka har det väl egentligen inte hänt så mycket alls. Varit med min fina pojke mesta delen av tiden och hann även vara i lycksele i lördags. Åkte dit som fyllechaffis sällskap åt Emelie som körde, slutade ändå med att jag säkert var fullast i bilen påväg hem hehe. Kul hade jag då iallafall.
Den här veckan är jag på konsum och jobbar för fullt. Känner mig ovanligt jävla slö och är så less på all snö och mörker. I helgen är jag då ledig iallafall, verkar även vara 100dagars för alla studenter (alltså händer någonting i vilhelmina för en gångs skull) så får väl se hur det blir med utgång för min del. 
 
Kändes trist med ett inlägg utan bild så här har ni fyllevraken bak i bilen i lördags woho