säger man det högt blir det verklighet

DATUM: 2014-08-21 TID: 23:50:05 Kommentarer (0)
Än hur bra jag kan känna att jag mår ibland så kan jag inte släppa en tanke. Jag vet att det inte är någon mening att älta det om och om igen men har svårt att släppa taget. Kanske äntligen slagit mig att man inte kan förtränga saknad. Känns som att jag ville skriva av mig lite utan att säga för mycket, men allt är bara förvirrande så jag vet egentligen inte alls vart jag ville komma med det här. Haha eftersom jag suttit i åtminstone en halvtimme med dom där få raderna så låter jag det vara kvar.
 

-

DATUM: 2014-08-17 TID: 20:16:13 Kommentarer (0)
En vecka har gått sen jag skrev senast. Under den tiden har jag hunnit vara i Umeå, tatuerat mig, jobbat, partat lite i Vilhelmina och varit på kräftskiva. 
Tatueringen gjorde ont som satan, inte oförväntat. Men värt var det iallafall, är verkligen hur nöjd som helst. Funderar redan på min nästa, fast den får jag vänta på ett litet tag. 
 
Har säkert jätte mycket mer att skriva men slänger upp lite blandade bilder istället.
 

lördag

DATUM: 2014-08-09 TID: 18:31:00 Kommentarer (0)
Igår jobbade jag mitt sista pass på schemat. Blev dock ett vääldigt långt pass, jobbade till 4 på en avdelning för att senare gå över till en annan avdelning och jobba hela kvällen. Kändes ändå inte så drygt utan gick väldigt bra. Nu får jag bara vänta och hoppas på att jag blir inringd till mera jobb. Idag har jag varit hos pappa och grattat han, blev bjuden på smörgåstårta som satt himla fint. Ikväll ska jag storstäda lägenheten, och på tal om lägenhet så har jag nog en tvåa snart om allt går som jag vill whoho! 
 
Imorgon åker jag till Umeå och är med älsklingen min, eller älsklingarna mina. Blir en kort visit eftersom jag åker hem på måndag igen efter jag tatuerat mig.
 

söndag

DATUM: 2014-08-03 TID: 22:15:59 Kommentarer (0)
Den här helgen har varit ungefär hur jobbig som helst. Ingen sömn och massa jobb. Idag gick jag delad tur och som tur var så hann jag hem och sova i några timmar emellan passen. Imorgon är jag ledig så känner verkligen hur jag kan slappna av nu. 
 

my heart beats slower and faster at the same time

DATUM: 2014-08-01 TID: 03:37:16 Kommentarer (0)