fuck snö

DATUM: 2013-10-31 TID: 17:57:41 Kommentarer (0)
Har inte så mycket att skriva om just nu när jag är i vilhelmina. Halloween idag tror jag? får se om man kanske drar ut imorgon och på lördag blir det granaterat utgång. Var väldigt taggad för några dagar sen men nu känner jag mig mest skeptisk. Men jag mår bra iallafall förutom att det har snöat hela dagen, buhu vad tråkigt. Sitter här istället och saknar sommaren. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

visions in my head

DATUM: 2013-10-27 TID: 13:00:34 Kommentarer (0)
Galet skönt med lov! Idag åker jag till vilhelmina och stannar där hela veckan. Hade tur och får åka bil med victor och johan, saatan så skönt det blir! 
 

Be my golden sunshine

DATUM: 2013-10-26 TID: 21:33:04 Kommentarer (0)
Det går inte med ord beskriva hur dåligt jag mår idag. For till five igår och det var galet tråkigt, dock så om man tänker över hela kvällen/natten så hade jag rätt kul! Idag får mitt huvud lida, har nog aldrig varit så bakis som jag är just nu. Påminner lite om hur jag mådde under åselemarknan förutom att det här är 10gånger värre. Har legat och sovit hela dagen men tillslut slet jag mig upp ur sängen och gick till statoil för att köpa godis. Känns förjävligt att jag ska sitta inne själv en lördagkväll men jag har verkligen ingen ork att göra någonting alls. 
 
Var på stan med olivia igår och fick med mig hem en asfin skjorta.
http://ask.fm/lindyhagelberg

helium är kul

DATUM: 2013-10-24 TID: 21:00:25 Kommentarer (0)
 Idag har vi nog haft den skönaste skoldagen någonsin. Vi uppmärksammade FN-dagen och jag satt i mitten och delade ut kondomer i princip hela dagen. I slutet av dagen när vi skulle städa undan allt så lekte vi med helium ballonger. Har också hunnit vara i nya gallerian idag, ville helst bara lägga mig ner och grina när jag hittade allt fint och har 0kr. 
JUSTE skaffade ask idag eheheh http://ask.fm/lindyhagelberg
 
 

ain't no wifey

DATUM: 2013-10-23 TID: 14:36:34 Kommentarer (0)
 
 

Crazy who makes me the happiest can make me the saddest

DATUM: 2013-10-22 TID: 18:58:47 Kommentarer (1)
 

fuck that golf wang

DATUM: 2013-10-22 TID: 13:13:11 Kommentarer (0)
Har insett att min vinterjacka har gjort sitt så beställde en ny, hatar dock att alla jackor ska vara så dyra. Va också i stan och köpte nya skor idag, vill inte förstöra mina älskade vans i vinter och skulle dessutom vara jävligt kallt. 
tihi världens bästa bild på skorna jag vet
Idag ska jag bara vara hemma och göra massor av saker jag inte orkar göra i vanliga fall. Olivia kommer också hit och det blir kult
 

Now am I wrong for trying to reach the things that I can't see?

DATUM: 2013-10-21 TID: 15:41:23 Kommentarer (0)
Lite sömn och trött som satan. Tur man har en snäll lärare som lät en gå hem lite tidigare. Det enda jag ska göra ikväll är att spela och avskärma mig från omvärlden annars lär jag döda någon.
 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡

DATUM: 2013-10-21 TID: 07:32:00 Kommentarer (0)
Min störda lilla pingla. Ibland undrar man ju hur du faktiskt orkar med mig och allt ifrån oändligt många fyllesms till mina allmänt konstiga stunder
 
 
 
 

 
 

if you can't be happy at least you can be drunk.

DATUM: 2013-10-21 TID: 00:53:23 Kommentarer (0)
Glömmer bort min blogg ibland märker jag. Tog bussen till vilhelmina i fredags och när jag kom fram så tog jag den kvällen till att spendera tid med min kära syster. I lördags så hjälpte jag till att städa i hennes hus som de håller på att bygga. Kom hem med damm och sågspån överallt, tog en lång härlig dusch sen gick jag hem till gurra utan några förhoppningar på kvällen alls. Kvällen slutade med att jag gick hem dyngrak med ett köttigt sår på benet. Vaknade lite bakis imorse utan ork till att göra någonting alls. Trots det så fick gurra med mig ut och käka en dödspizza. Mådde inte bra efter den alltså! Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp klockan 5 för att ta bussen tillbaka till umeå. 
 
 
 
 

whoa

DATUM: 2013-10-18 TID: 01:56:00 Kommentarer (0)
Försov mig och missade bussen från vilhelmina imorse, vaknade kring ett och tog bussen till olivia och max i åsele. Senare vidare mot umeå där jag och olivia nu sitter helt pigga. Har vänt på dygnet de senaste veckorna och lär inte kunna somna förrän klockan 3 iallafall. Dock så får jag inte försova mig imorgon och om jag gör det så får alla som läser detta slå mig hårt. Efter skolan åker jag iallafall till vilhelmina igen och spenderar lite tid med min syster. Tycker att det är så skönt att vara i vilhelmina ibland och framförallt komma bort från verkligheten ett tag.
oh dear boy, it´s so hollow without you 
in a world with everything but it won't do
 oh dear boy, i wanna follow you
 

vilhelmina för en natt

DATUM: 2013-10-16 TID: 00:29:15 Kommentarer (0)
Sitter i vilhelmina hos gurra inatt och ska spela enda tills klockan 6 då min buss går tillbaka till umeå. Försöker installera nya cs men min dator har stora problem så det står att det ska ta flera dagar.. ganska så less. 
 

Vill ha körkort och en bil tack, lite pengar hade också varit bra

DATUM: 2013-10-14 TID: 21:02:27 Kommentarer (0)
Fick lust att blogga så började tänka på vad jag skulle skriva och nu, 10 minuter senare, inser jag att jag verkligen inte har något alls att skriva om. Ingenting händer i mitt liv just nu, bara massor av vardags grejer. Det enda planerade jag har denna vecka är att jag ska tvätta imorgon. Visst är jag ganska glad för det eftersom jag har väntat på den här tvättiden i några veckor nu, stört verkligen. Just nu vill jag vara överallt förutom där jag är just nu, vilket är hemma i min egentligen älskade lägenhet.
 
 
 
 
 
 
 

drömfångare

DATUM: 2013-10-11 TID: 20:16:59 Kommentarer (0)
Fick hem min fina navelpiercing idag som jag beställde för någon vecka sedan. Trodde den hade kommit bort i posten eller något när det tog sån tid så blev glad som fan när jag öppnade dörren och det låg två paket där på golvet. Ett var från min söta mamma. I helgen så blir det lugna kvällar för omväxlingens skull.
 
 

går tillbaka i tiden

DATUM: 2013-10-09 TID: 19:22:39 Kommentarer (0)
Av någon anledning så har jag senaste månaderna haft världens hemlängtan till vilhelmina. Inte så att jag vill flytta dit och bo där igen, utan bara att ha det som jag hade det i ettan. Själviskt egentligen att tänka så.. Men gud vad skönt det hade varit att fortfarande ha min mamma där som jag kunde fara till när jag ville. Ett eget rum och världens bästa lägenhet. Varje gång jag nu ska till vilhelmina måste jag först och främst leta satan efter någonstans att sova, känner mig som världens börda. Helt sjukt att jag ens känner så här när jag kom ihåg hur jag kände innan jag flyttade till umeå. Var så less på vilhelmina och var nästan fast besluten på att aldrig mer sätta en fot där. Oj vad allt kan förändras. Vet inte ens vad jag saknar med den hålan, tror det mesta hänger på att jag saknar min lilla mamsi och resten av min familj.
 
 
 
 
 
 
 
 

all I heard was nothing

DATUM: 2013-10-07 TID: 23:31:46 Kommentarer (0)
Jaha pricken över i:et på den här värdelösa, hemska kvällen:@ 
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/754393-daliga-nyheter-for-chokladalskare-kakaon-slut-om-sju-ar

Im going insane and I really dont know why

DATUM: 2013-10-07 TID: 16:22:27 Kommentarer (0)
Har haft en riktigt bra helg i vilhelmina och faktiskt hunnit göra rätt mycket och träffa mycket folk. Nu sitter jag hemma i umeå med sundström, vi har ätit billys och bara snackat. har saaknat henne så mycket i helgen!
 
 

Everything that drowns me makes me wanna fly

DATUM: 2013-10-04 TID: 12:53:43 Kommentarer (0)
Har 10 minuter kvar av min sista lektion för denna vecka. Nu väntas 3-4 timmars buss, så om jag har några roliga vänner där ute så kan ni ju skriva något roligt så jag inte deppar ihop på bussen. 
 
Ibland har vi roliga lektioner. Man kan egentligen undra varför det ligger hundratals kondomer på bordet när vi går en utbildning om barn hehehe
 

dreaming about the things that we could be

DATUM: 2013-10-03 TID: 20:37:13 Kommentarer (0)
Efter att ha ändrat mig varje dag hit och dit så har jag äntligen kommit fram till att jag ändå åker till vilhelmina i helgen. Sitter hemma hos mig just nu med olivia, ska spela sen ner i duschen och sen packa. Åker direkt efter skolan imorgon och vad fredagen i vilhelmina har att erbjuda får man se. Att jag åker med olivia som jag inte har varit med så mycket på sista tiden är så braaa!
 

namnamnam

DATUM: 2013-10-03 TID: 10:41:45 Kommentarer (0)
kan inte sluta sitta och dreggla över choklad. har en sån dag idag.
 

turn it up a notch

DATUM: 2013-10-02 TID: 22:35:59 Kommentarer (0)
Hade planer att fara till vilhelmina i helgen men det sket sig så fort jag insåg hur lite pengar jag egentligen har. Hatar att buss fram och tillbaka går på 300spänn.. För tillfället känner jag mig helt fast i denna stad, har inte råd att åka någonstans alls. Klagar dock inte så mycket, kommer säkert ha en bra helg ändå! 
Ikväll har jag varit duktig och städat min garderob som i princip låg över hela golvet. Har också hunnit vara över hos tina. Nu börjar klockan bli mycket för lilla lindy som alltid försover sig, ska försöka lägga mig i sängen nu och somna så fort jag kan.
 
 

materiell kärlek

DATUM: 2013-10-02 TID: 14:51:07 Kommentarer (0)
Kan jag sluta gå och kära ner mig i kläder som jag inte har råd med?!