I will still be humble when I scream fuck you, cause I'm stronger than I was

DATUM: 2013-11-29 TID: 20:43:16 Kommentarer (0)
Fredag idag och jag har absolut inga planer för kvällen. Är nästan glad för det. Så spela lol med mig ikväll någon!!!
Har äntligen fått i ordning på min skatteåterbäring också! anledningen till varför jag fått vänta så länge är för att jag äger en fastighet, ja tro det eller ej. Så har äntligen gjort en beställning på underbara kläder. Ännu mer tur var det att det är black friday idag vilket innebär rea lite överallt.
 
 

wishlist del 3

DATUM: 2013-11-28 TID: 20:03:00 Kommentarer (0)
Måste verkligen sluta sitta och kolla på kläder. Börjar bli galen att vara utan pengar. Dock är mina "wishlist" mest till för mamma eftersom hon frågade vad jag önskade mig i julklapp och jag tyckte det var lite lättare att visa här. klicka på bilderna för att komma till hemsidan.
Skor "Sk8 Hi Slim" - Festival Fuchsia/True White
Leggings "Lisiane" - Black
http://denradikale.blogg.se/2013/november/wishlist-del-2.html
http://denradikale.blogg.se/2013/november/namnam-wishlist.html

no guns allowed

DATUM: 2013-11-27 TID: 04:14:00 Kommentarer (0)
 
 

fuck home

DATUM: 2013-11-25 TID: 11:54:52 Kommentarer (0)
riktigt rolig helg, fått vara med fina vänner och sett medina. men nu är jag tillbaka i umeå iallafall och det enda jag har saknat här hemma är min fina dator som bara stod och väntade på mig. 

wishlist del 2

DATUM: 2013-11-21 TID: 07:30:00 Kommentarer (1)
 
 

If you ever start taking things too seriously, just remember that we are talking monkeys on an organic spaceship flying through the universe

DATUM: 2013-11-20 TID: 19:00:42 Kommentarer (0)
 
  • Jag ska till vilhelmina i helgen och jag är jätte glad över att få träffa min kvinna som bosatt sig där.
  • Har tänkt på att jag har svårt att lära känna nytt folk även fast jag kan öppna mig och lita på i princip vem som helst. Känner mig dock rätt obrydd på denna punkt.
  • Har haft världens sämsta halvår, om man tänker på mitt psykiska mående. Fast känner att jag äntligen kan släppa taget om allting och bara låta allt få falla på plats igen. Med andra ord så orkar jag inte längre kämpa för någonting som inte kommer hända.
  • Vill ha ett extra jobb men jag är för lat för att söka. Tycker alltså att det jobbiga med allt är att söka själva jobbet, jobba skulle jag kunna göra utan problem. Önskar att ett jobb kunde serveras på ett silverfat till mig just nu.
  • Jag hatar julen, jag vet inte varför. Men jag börjar känna mig stressad redan nu när det börjar närma sig. 
  • Blir så sjukt arg på skatteverket, har ännu inte fått min skatteåterbäring och får jag den inte i december så kan jag ju lika gärna ge upp att försöka få mina pengar. sex tusen är ändå rätt mycket pengar för mig.
  • Är så otroligt glad för att jag har dom bästa vännerna man kan ha. Jag är nämligen jätte dålig på att visa hur mycket jag älskar dom. Kan vara för att jag ännu inte kommit på vilka mina äkta vänner verkligen är.
  • Jag vill bara skratta åt folk som säger att pengar inte är lycka. Såklart det är, mat är lycka, kläder är lycka, resa är lycka.
  • Har svårt med beslut, stora som små. Det resulterar i många kaotiska beslut och många dåliga val. Har också tendens att sluta tänka i såna situationer.
  • Jag känner att jag definitivt har valt fel linje. Känner mig inte alls glad att ta studenten med barnskötare som utbildning. Om jag får välja så vill jag helst inte jobba på en förskola i resten av mitt liv. Älskar barn men den här ledarrollen är nog ingenting för mig.
  • Har mycket svårt att prata och komma överens med tjejer och därför söker jag mig oftast till killar istället. Vet inte om jag inbillar mig att tjejer har svårt att tycka om mig eller om det verkligen är så.

#fucklife

DATUM: 2013-11-20 TID: 03:55:29 Kommentarer (0)
min förkylning verkar inte bli bättre så jag ligger vaken ännu en natt med världens huvudvärk. vill bli frisk så jag orkar göra något med mina dagar. Känns som jag har legat i min säng i flera dagar nu utan att klivit upp. älskar att whina om förkylning men det finns nog ingenting jag hatar mer än att vara förkyld, har hellre mensvärk i en månad. Så antingen är mina förkylningar åt helvete eller så är jag världens mes
 

weho

DATUM: 2013-11-19 TID: 00:07:56 Kommentarer (1)
Ligger hemma i världens äckligaste förkylning. höjdpunkten på denna dag var att jag beställde två klänningar för baaara 23kronor tillsammans, helt sjukt. 
 
 

drowning in blue

DATUM: 2013-11-16 TID: 01:57:19 Kommentarer (0)
Denna fredag har varit ovanligt lugn. har varit hos tina hela kvällen och kollat på fotboll och ätit godis. faktiskt ganska skönt med en lugn fredag. Nu ska jag sitta och spela lol enda tills det är godnatt, är rätt trött även fast jag inte gjort något speciellt jobbigt idag. 
 

namnam wishlist

DATUM: 2013-11-15 TID: 02:21:00 Kommentarer (0)
 klicka på bilderna för att köpa dom till mig hehehe puss
helst tshirten längst upp och skorna tack
 
 

l'esprit de l'escalier

DATUM: 2013-11-15 TID: 00:23:30 Kommentarer (0)
Kände mig inte på humör idag för att vara med massa småbarn så jag stannade hemma. Åkte in till stan och åt med världens bästa aya, också har jag hunnit städa lägenheten. Känns ändå som jag har åstadkommit mycket denna dag. Imorgon blir det helg och det känns skönt även fast jag inte har någonting alls planerat denna helg. Dock var det längesen jag bara var hemma och inte gjorde ett skit, var längesen jag ens ville stanna i umeå en helg. Ska förmodligen bara sitta och spela hela helgen, om någon är i stan och har tråkigt kan ni ju höra av er till mig hihi. 
 
 

bittersweet

DATUM: 2013-11-13 TID: 22:12:42 Kommentarer (1)
Dagarna går hiiimla sakta och kvällarna går hur fort som helst. Efter praktiken kände jag att det var dags att fara och panta och jag lovar, det är det jobbigaste som finns. Så om någon jävel lämnar en jävla flaska/burk hos mig kommer jag halshugga personen:@ Annars har jag varit hos emelie hela kvällen, vi for på ica och köpte en massa feta saker och kollade på tv. Det är så mysigt hos henne och hon är så bra.
Fick också ett gulligt samtal av aya och det verkar som att jag ska ha en date med henne imorgon, åh vad jag är glad!
 
 

hemska dag

DATUM: 2013-11-12 TID: 17:46:39 Kommentarer (0)
Fick i princip självmordstankar när jag vaknade i morse. Efter två-tre timmars sömn vaknade jag av en väldigt högljudd borr eller något eftersom tinas toalett håller på att renoveras och vi har lixom inte ens betongväggar mellan våra lägenheter. Lyckades ändå klara dagens praktik med massor av skrikiga barn utan problem, dock så känns det som att jag typ halvsover just nu. Ska spela lite lol nu och försöka hålla mig vaken och gå och lägga mig tidigt ikväll.
 (1) Heart Vs. Brain. (Vol.3)

Bit by bit, torn apart

DATUM: 2013-11-09 TID: 16:47:40 Kommentarer (0)
Sitter hemma hos gustaf just nu och ska göra mig redo att gå till emelie om ett tag. Ikväll är min plan att skita i exakt allting och bara ha kul. Hoppas att jag kan hålla mig till den planen men jag tror inte att det ska bli några problem! ha en trevlig lördag allihopa :*
 

is happiness just a word?

DATUM: 2013-11-07 TID: 22:48:00 Kommentarer (0)
va så sjukt trött efter praktiken idag, tänk er att ha ungefär 15 barn runt om kring er som skriker hela tiden. Skulle till sundström när jag slutade. Kom hem och va påväg att fara, men näää då somnar man med skorna i sängen. For iallafall dit efter hon ringde och väckte mig så jag har hunnit vara där idag iallafall. Va över hos tina tvärt och ute och rökte med victor nyss, egentligen så skulle jag städa, duscha och packa eftersom jag ska till vilhelmina imorgon men har bara hunnit diska. Ska springa ner i min läskiga källare nu och duscha sen får jag se hur lång den här natten blir eller om jag till slut lyckas somna i tid.
 

can't wait forever

DATUM: 2013-11-06 TID: 04:24:00 Kommentarer (0)
sömnlösa nätter, satan så less jag är. klockan är just nu halv fem och jag känner mig trött men kan fortfarande inte få någon sömn. Känns som jag har feber och tankarna går mer än vanligt. yey tycker inte om nätter längre, tappar livslusten varje natt
 

åh vill ha

DATUM: 2013-11-06 TID: 01:16:42 Kommentarer (0)
Leg tattootattoosmoke weed
One Love, One Heart, BOTDF | via Tumblr
 

hejja mig

DATUM: 2013-11-04 TID: 22:54:11 Kommentarer (0)
wow, har inte skrivit något om lördagen än eftersom jag är helt tom i skallen på vad jag ska skriva. Vet iallafall att jag har minnesluckor sen cirka klockan 8. Nu lovar jag mig själv att aldrig mer dricka vodka på ett jävla bra tag.
Måste bara säga att jag har förjävla fina vänner iallafall och skulle aldrig klarat dessa dagar/veckor utan er.
 

fredag

DATUM: 2013-11-02 TID: 13:57:06 Kommentarer (0)