true story

DATUM: 2013-05-31 TID: 01:46:40 Kommentarer (0)
 
Large
 

åh sköna helg

DATUM: 2013-05-30 TID: 22:09:21 Kommentarer (0)
Jag har heeelg! Ledig imorgon eftersom min förskola har någon utvärderingsdag och det kommer inte vara några barn där. Idag har jag varit med emelie och aya på stan, fick nya solbrillor av aya i lite sen födelsedagspresent. Hon är så söt! Kring 7 så började jag gå från stan mot olivia och jesper som bor på grubbe. Tog en halvtimma i den stekande jävla värmen. Men skönt samtidigt. Nu är jag iallafall hemma och ska städa upp lite i lägenheten. Blir dock ingen sovmorgon imorgon även fast jag är ledig, men det bryr jag mig inte om eftersom jag får vara med gurra i några timmar wiho!

sleeplesss

DATUM: 2013-05-30 TID: 10:30:52 Kommentarer (0)
Igår hängde jag med emelie och mansoor. Blev en sen natt och jag har sovit dåligt som satan. Är påväg till praktiken nu efter en försovning även fast jag ställde minst 5 alarm,ååh. 

dagens fråga :PpP

DATUM: 2013-05-29 TID: 15:23:06 Kommentarer (1)
Vad ska man hitta på denna dag då? Är det någon i umeå som vill göra någooot:] 

Åh mina fina bästa vänner

DATUM: 2013-05-29 TID: 00:55:00 Kommentarer (0)


 

Så himla hes

DATUM: 2013-05-28 TID: 16:47:59 Kommentarer (0)
Mitt röst är fortfarande helt trasig. Känner mig dock inte sjuk även fast jag låter dödssjuk. For iallafall till stan en liten stund med olivia och jesper för att lösa in yran biljetterna. Tydligen så var man tvungen att ta på sig armbanden redan nu.. Hoppas bara att man inte råkar förstöra det under veckan. Vi satt iallafall och sola en stund på kajjen och fan vad skön solen var idag! Och jag fick känna mig väldigt brun när jag var med bleka olivia.

You're gonna miss me when i'm gone

DATUM: 2013-05-26 TID: 16:40:00 Kommentarer (0)
Har hunnit sola lite idag. Detta är faktiskt första året jag tar solningen på allvar, vägrar gå runt en till sommar som ett lik. Jag vet dock inte vad som har hänt med mig på sistonde, jag klarar inte av att vara ensam. Inte ens en timme.. känns så sjukt jobbigt. Men jonas kommer hit ikväll så då får jag lite sällskap iallafall. Nu ska jag fara och köpa någon mat, har varit jätte dålig på att äta i helgen så vi får väl se om jag kan få i mig någon mat.
Åh vad jag älskar den här låtennn, Anna Kendrick – Cups

Helgen går för fort

DATUM: 2013-05-26 TID: 10:47:53 Kommentarer (0)
Och då var det söndag igen. Fattar inte varför helgen går så fort! I fredags va jag iallafall med mansoor och det va tänkt att vi skulle på five men en 7a senare och vi tog oss inte in, haha! Eller jag tog mig in men inte han, så då sket vi i det. Igår for jag och mansoor in till stan när vi vaknade, träffade olivia och jesper och sen på kvällen såg vi på evil dead på bio. Så jävla vidrig film, jag är förstörd för livet. Kommer aldrig mer kunna sova ensam!
Dessutom tror jag att jag är sjuk igen. Enda sen fredagen har min röst börjat ge upp, kan inte prata utan att det låter som jag hamnat i målbrottet eller nått.. Känns förjävligt då jag har 7 praktikdagar kvar och jag vill helst inte missa någon av dom dagarna.

Kreativ haha!

DATUM: 2013-05-24 TID: 18:28:23 Kommentarer (0)
hahaha, kände mig kreativ idag på förskolan så jag satte mig bredvid barnen och började göra armband med dom. Hehe de va längesen man kände sig så liten. Dock blev mina armband snyggare nu än vad de blev för 13-15 år sedan:]

fredags humör

DATUM: 2013-05-24 TID: 18:22:52 Kommentarer (0)
Känner verkligen att mitt humör är bäst på fredagar! Slutade klockan 2 idag på praktiken, åkte hem, spelade lite lol och åt! Nu sitter jag och väntar på mansoor som ska komma hit och senare ikväll drar vi till five. 
 
Detta är första fredagen på läänge jag inte får träffa min fina vän olivia. känns så tomt i min lägenhet just nu utan dig snuttan. Men hoppas du får det roligare i stockholm än vad du har när du är med mig heheh <3333

believe in miracles

DATUM: 2013-05-23 TID: 15:49:39 Kommentarer (1)
Hemma från åhem nu. Har räknat ut att jag har 8 dagar kvar på min praktik, och då har jag räknat bort helger och lediga dagar! Har alltså snart haft mina 7 veckor. Oj vad tiden har gått fort och jag känner verkligen hur hemskt det kommer att vara när jag måste lämna förskolan.. Trivs ju så bra med både personalen och barnen! buhu.
 
Idag ska det städas! haha, känns som att jag säger att jag ska städa varje dag men sanningen är att jag alltid skjuter upp på det ändå. Men idag är det inga ursäkter och jag ska fan ta tag i min lägenhet!
Har också fått ett nytt bankkort idag så nu är jag äntligen av med mitt värdelösa ungdomskort och blivit officiellt vuxen. Känns skönt med internetbank, telefonbank och kunna betala med kort på internet! 
 
Igår var jag med jonas. Följde med honom och köpte kostym till studenten. Sen åt vi på donken och tog några drinkar på allstar. Beställde någon jävligt äcklig cider, strongbow. Smakade cider/öl. fyfan, köp aldrig den gott folk!
 

härliga värme

DATUM: 2013-05-22 TID: 14:16:52 Kommentarer (0)
 Kan inte annat än bara måå i solen! Har till och med fått lite färg på mig. Är dock fortfarande lite förskyld men det känns som att det håller på att lägga sig. Nu ska jag ta en promenad in till stan!
 

let it be

DATUM: 2013-05-21 TID: 12:20:45 Kommentarer (0)
Förskyld idag.. Känns dock inte så jätte farligt men for ändå inte till praktiken eftersom jag inte vill riskera att smitta ner barnen. Tror att jag ska köra en hel dag hemma med städning och lol! Får väl se om jag orkar vara själv hela dagen eller om jag ska hitta någon vän att spendera kvällen med.
Large

Alla har vi dåliga dagar

DATUM: 2013-05-20 TID: 14:14:00 Kommentarer (1)
Orkade inte praktiken idag, känner mig nedstämd och trött. Måste iallafall springa på stan snart. In på banken och försäkringskassan, jobbigt men det måste bli gjort. 
Alla mina tankar idag går till den bästa mormor man kan ha, älskar henne så otroligt mycket. Samtalet jag fick idag gjorde så ont.

more issues than vogue

DATUM: 2013-05-20 TID: 00:30:10 Kommentarer (0)
Känner mig helt less i hela kroppen.. Av någon anledning har jag världens klump i hjärtat och vill bara spy på morgondagen. Dåliga dagar eller hur är det? nä känns som dåliga nätter för mig. Alla dessa tankar som kommer och man ligger bara och tänker. Varför känns det som att allt bara går åt helvete?? 
ja det här blev världens cry inlägg.
 

Snart tiger woods, lovar

DATUM: 2013-05-19 TID: 17:53:37 Kommentarer (0)
 Då var helgens jobb avklarad, känns så otroligt skönt att vara ledig från helgsjobb några veckor nu. Efter jobbet åkte jag, tina och jonas till golfbanan och jag testade att slå för första gången i mitt liv. Gick inte bra, om jag inte missade bollen så åkte den ungefär en eller två meter heheh. Av måånga bollar fick jag äntligen till en som flög 100m hahah, tror jag måste öva lite mer.
Klockan 9 beger jag och tina oss tillbaka till staan, känner mig dock inte så taggad på en veckas praktik..

mår som förtjänat

DATUM: 2013-05-18 TID: 21:11:35 Kommentarer (0)
Igår kväll hamnade jag och mansoor på five. Känns skönt att ha tagit krogen oskulden nu, va iallafall sjukt roligt! Blev dock lite för onykter och det blev jag straffad för idag. Har sovit ungefär två timmar inatt, men trots det så tycker jag ändå att jag har klarat av denna dag och jobb bra. Efter jobbet for jag till mormor och fick träffa en del av min familj, så otroligt skönt!

sweet spot

DATUM: 2013-05-17 TID: 17:53:25 Kommentarer (0)
Min lägenhet är som en jävla bastu, jävla väder. Okej ganska bra väder om man är ute men sitter man i min lägenhet vill man fan dö. Nu är iaf min älskling hos miggg, saknar henne hela vardagarna! Har hunnit med så mycket idag, har till och med för första gången i mitt liv lockat HELA mitt hår.

inte en ledig stund

DATUM: 2013-05-16 TID: 22:25:21 Kommentarer (0)
Åh vilken dag. Alla barn har varit helt galna och griniga så jag är helt död. Beror väl på värmen antar jag! Efter jag slutade kom emelie hem till mig och vi har suttit och pratat till typ nu. Väldigt längesen jag var med henne så det var roligt! Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon och också orkar med kvällen! Blir förmodligen party även fast jag måste ta det lugnt eftersom jag jobbar lördag,söndag. 
Tumblr_mel3dxwb4h1rr4gepo1_500_large
 

heads will roll

DATUM: 2013-05-14 TID: 21:40:03 Kommentarer (0)
Kvällen har spenderats med olivia och mansoor, vi har käkat pizza och sen bara suttit i min lägenhet och snackat. Skulle egentligen vara med min fina gurra ett tag men det var så regnigt ute och kunde ändå bara vara med honom i en timme typ så det blev inte.. väldigt synd faktiskt! Nu är jag helt ensam och det känns hur konstigt som helst med tanke på att jag inte varit det på en hel vecka. Ska ladda ner lite serier så jag glömmer bort min ensamhet! 

Ge mig en repris

DATUM: 2013-05-12 TID: 15:34:10 Kommentarer (0)
Jag och lina var till stan och käkade på donken sedan hittade vi fina armband som vi inte kunde låta bli att köpa.
Den här helgen har varit såå bra. Fredagen måste göras om, oavsett hur det slutade så var kvällen så bra och det kommer en repris i promise. Ikväll ska jag förmodligen fara och sova hos Emelie och imorgon väntas en till vecka med praktik!
 

18 jävla år

DATUM: 2013-05-11 TID: 15:05:09 Kommentarer (0)
Hade en väldigt bra födelsedag. Började dagen med Olivia j, sedan gick jag till tågstationen och mötte upp min syster. Vi for och åt på göteborgs cafe och jag köpte min första cider. Sedan for vi till lokalen där vi styrde fest. Riiiktigt rolig kväll med mina underbara! Dock spårade det lite på slutet och det slutade med bråk, tårar och en öm näsa. 
 
Och detta + pengar blev mina presenter 
Smycken av Jasse, Robin, Jesper, Olivia, Ida och Malin
Ögonskugga från Olivia, Ida och Malin 
Tack så mycket <3
Soda stream från Jonas, blev nog bästa presenten detta året <3
Söta ugglor från Lina!

lite gott var det

DATUM: 2013-05-08 TID: 21:36:13 Kommentarer (0)

reload the music

DATUM: 2013-05-08 TID: 16:05:35 Kommentarer (0)
Underbara helg, jag älskar dig. Personalen jag jobbar med på förskolan tycker jag också om, de lät mig sluta klockan 2 idag :)) Nu ska jag käka sedan kommer älskling och vi ska fara och fika på göteborgs cafe. Imorgon ska jag sova ut och sedan ska jag vara med olivia johansson. haha jag måste börja med efternamn eftersom jag umgås med två olivior, det blir så rörigt annars. Dock är jag inte med denna olivia så ofta nu för tiden så det kommer nog bli väldigt kul.
Färgade bort min enorma utväxt igår. hade köpt färg för någon vecka sen men jag hade glömt bort den helt!

be a lady not a bitch

DATUM: 2013-05-07 TID: 15:31:30 Kommentarer (0)
Saatan vad varmt det är ute idag! Tog på mig vinterjackan imorse eftersom varje morgon är jag ute och leker med barnen. Jag ångrar det, blev sjukt varmt! Men då var denna dag avklarad, bara imorgon kvar sen blir jag ledig i flera dagar. åh så skönt. Nu ska jag ställa mig och laga någon mat. haha om jag hittar något, har fan inte råd med mat denna månad! Och alla ni som skriver sms till mig, jag har inga pengar på mobilen så därför får ni inget svar. vill ni något skriv på facebook.
601137_445520245467523_1231956288_n_large
Large

Bad choices make good stories

DATUM: 2013-05-05 TID: 15:06:10 Kommentarer (0)
Nyss kommit hem från jobbet. Känner verkligen hur mycket jag måste duscha. Mår illa för att jag känner verkligen hur mycket mat och os jag luktar usch usch usch. Ikväll far jag tillbaka till stan och imorgon börjar en ny kort vecka. Har praktik måndag, tisdag och onsdag sen på torsdag är det röd dag så då är vi lediga. Sen på fredag är det en klämdag och då är vi också lediga, och jag kunde inte vara mer glad. Jag brukar aldrig vara ledig på min födelsedag! Guud vad jag längtar tills fredag. Träffa massa personer och framförallt min underbara syster.
 
Mina fina flickor ♥

Mina älskade serier

DATUM: 2013-05-05 TID: 00:44:30 Kommentarer (0)
Helt galet så mycket tid jag lägger ner att kolla på serier. Blev väldigt nyfiken på hur många antal serier jag har sett alla avsnitt av och dessa på bilderna är bara de jag kan komma på. Nu när jag inte nyligen börjat se på någon ny så måste jag hålla på att vänta flera dagar på att det ska komma ut nya avsnitt.. Om någon har ett väldigt bra förslag på vilken serie jag skulle kunna börja se berätta pls. Som ni ser här nere så är väl min favorit genre komedi.
Och nu får ni ju massa tips på gryyyymma serier. Min senaste favorit är hart of dixie.

You're probably naked under all those clothes, you slut

DATUM: 2013-05-04 TID: 23:25:35 Kommentarer (0)
Jobbade till 4 idag, efter det har jag varit med jonas och anton. Var tänkt att vi skulle fara på puben i vindeln men eftersom jag jobbar imorgon och vi inte hittade någon skjuts hem till mig så fick de fara själva. Nu sitter jag hemma här hos jonas helt själv, ska snart försöka lägga mig och sova så jag är pigg imorgon. Kanske var för det bästa att jag inte kunde följa med eftersom mitt jobb är ganska energikrävande. 
 
Igår fick jag hem min underbara tröja jag beställde från Nelly. Åh jag är så kär. Dock var den lite kort även fast jag beställde den i M. Väääldigt liten i storleken. Och sen stavfelet på sense är inte heller så jävla bra men vafan älskar den ändå.
 

jag är inte normal

DATUM: 2013-05-03 TID: 17:03:43 Kommentarer (0)
Nu ska det städas och bli fint i den här skitiga lägenheten. Sedan blir det att fara till jonas för att sedan jobba i helgen. 
For till stan för ett tag sedan, tänkte shoppa lite. Haha det är så typiskt av mig att bara komma hem med detta istället:

Lindy har tråkigt

DATUM: 2013-05-03 TID: 13:50:17 Kommentarer (0)

Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Vilhelmina
2. Hårfärg: Just nu brun/svart
3. Längd: 170cm ungefär
4. Frisyr: vanligt jävla hår
5. Ögonfärg: Blåa
6. Skostorlek: 39:(
7. Humör: Oftast glad
9. Civilstatus: Förhållande
10. Vänster- eller högerhänt: Högerhänt

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Ja
2. Tror du på kärlek?: Haha, ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Ja det tror jag
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Inte älskat
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Nja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Tror inte det
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej, haha folk vill tro

Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?: Kärlek
2. Vin eller öl?: Vin alla gånger
3. Dag eller natt?: Båda
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande
5. Tv eller internet?: Internet
6. Pepsi eller Cola?: cola
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Beror helt på
8. Färgfoto eller svartvita?: Färg
9. Telefonkontakt eller face to face?: Face to face
10. Bilddagboken eller myspace?: Har inget av dem

Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut?: Nej
2. Har du nånsin velat ta ditt liv?: Aldrig
3. Har du nånsin gjort något du ångra?: Ja
4. Har du hoppat bungy jump?: Nej usch
5. Har du nånsin varit med i en olycka?: Inte allvarliga
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?: Nej!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Ja men inte helt seriöst
8. Har du nånsin gått på bio ensam?: Haha nej.
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Nej aldrig!
10. Har du någonsin rökt?: Ja

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu?: Jaaa
2. Är du glad?: Ja
3. Är du fundersam?: Ja
4. Är du uttråkad?: Ja, jag svarar på meningslösa frågor
5. Är du tysk?: Nej
6. Är du du italienare?: heheh nej
7. Är du svensk?: Ja tro det eller ej
8. Är du fransk?: Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: De har aldrig varit gifta
10. Gillar du någon just nu?: Ja

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu?: 13.40
2. Namn? Lindy Daniella
3. Efternamn?: Hagelberg Nensén
4.Vart bor du?: Umeå
5. Hur många barn vill du ha?: Vet inte 2 kannskee
6. Vill du gifta dig?: Om jag får en enorm ring
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Rullar den
8. Har du ätit sushi?: Nej det har jag inte
9. Favoritglass?: Har ingen favorit tycker dock inte om magnum
10. Humör?: Oftast glad och sprallig

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Haha ja
2. Har du en hund?: Nej
3. Sover du helst själv eller med någon?: Med någon
4.Tror du på spöken?: Man vet aldrig

Skulle du:

1. Skulle du vilja vara längre?: Nej jag skulle vilja vara kortare
2. Skulle du vilja ha sex nu?: Nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu?: Haha nej för faaan

Kan du:

1. Kan du röra på öronen?: Ja det kan jag säkert
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Det tror jag väl
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja det kan dom, och det gör dom?
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Verkligen inte
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Aldrig testat, men ja 
7. Kan dina vänner lita på dig?: Självklart
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Ja
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Ja klarrt

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?: Ja men det var längesen
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: Ja
3. Har du syskon?: 2 stycken systrar
4. Har du någonsin haft sex med någon?: Ja.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: Haha ja det har dem säkert
6 Har du varit full den här månaden?: Ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Närå
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Ja
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Nej det har jag inte
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?: Nej inte vad jag vet!
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Nej

Vem:

1. Vem älskar du?: Mina nära
2. Vem hade du senast sex med?: Jonas
3. Vem vill du bli full med? Min fina olivia sundström
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: Pink finns i mitt hjärta iallafall
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Jonas tror jag
6. Vem är snällast i världen?: Finns många snälla
7. Vem vill du prata med?: Många
8. Vem sov du senast med?: Jonas
9. Vem såg dig full senast?: Olivia och Mansoor haha..
10. Vem vet allt om dig?: Ingen vet allt men många vet mycket


andra maj

DATUM: 2013-05-02 TID: 16:46:13 Kommentarer (0)
Efter ha haft folk omkring mig konstant i flera dagar sitter jag nu hemma själv och panikar lite över att jag känner mig ensammast i världen.
Börjar också oroa mig för mitt legitimation som inte har kommit ännu. Jag kommer alltså fylla 18 utan att ha legitimation.. Kanske inte världens undergång men hade faktiskt sett fram emot att om 8 dagar kunna gå in och köpa mina egna satans cigg. Förstår dock inte hur jag har gått i 18år utan id-handling alls och självklart ska komma på att fixa det några veckor före jag fyller år. haha, får skylla mig själv.
Large

i love you

DATUM: 2013-05-02 TID: 15:23:34 Kommentarer (1)
helt sinnes så bra vän jag har

Valborg

DATUM: 2013-05-01 TID: 15:43:38 Kommentarer (0)