usch vilken helg

DATUM: 2014-07-29 TID: 00:37:00 Kommentarer (0)
Ja denna helg. Kan inte säga att det var världens bästa helg precis. En väldigt tung sak hände mitt i allt och blev rätt svårt att ha roligt efter det. Skickar iallafall tusen miljoner kramar åt min älskade älskade älskade vän. Annars har jag iallafall hunnit träffa nästan alla jag ville träffa. Tänker inte skriva så mycket mer än såhär eftersom jag verkligen inte vet vad jag ska säga. Är iallafall väldigt glad för att jag for, av många anledningar.
 
 

bra planer

DATUM: 2014-07-21 TID: 21:54:06 Kommentarer (0)
Just nu ligger jag hemma och är sjuk, jobbar imorgon men tror att det ska gå rätt bra eftersom jag känner mig kryare. Om jag fortsätter såhär och blir friskare ska jag äntligen dra mig mot umeå i helgen för första gången sen studenten!! Saknar alla mina underbara vänner! Ska dessutom packa ihop min lägenhet där för att sen ta allting till Vilhelmina eftersom jag har bestämt mig för att bo här i några månader till. Hur länge det blir vet jag inte men det känns faktiskt helt okej. 
 
En av alla jag saknar som en tok

Åsele

DATUM: 2014-07-20 TID: 17:50:46 Kommentarer (0)
Kom rätt nyligt hem från Åsele och känner mig väl lika sliten som alla andra. Har haft en jätte rolig helg men eftersom det var så äckligt varmt så var jag olidligt trött ungefär hela tiden. Älskar ändå Åsele marknaden, är sån bra stämning överallt och jag längtar redan till nästa år!
 
 

älskar livet

DATUM: 2014-07-17 TID: 22:07:25 Kommentarer (0)
Jag är så jäävla glad! Har tagit mig igenom en veckas jobb på en ny avdelning, gick bättre än förväntat. Och nu har jag gjort helg och imorgon drar jag till Åseleeee! Började veckan med att inte vara ett dugg taggad, just nu blir jag bara mer och mer. Åh vad jag älskar livet just nu.
 

bra besök

DATUM: 2014-07-13 TID: 22:03:00 Kommentarer (0)
Igår fick jag besök av min underbara Olivia Hon stannade till idag, vilket var allt för kort tid men bättre än ingenting. Vi har legat ute i solen mycket och druckit öl. Igårkväll var vi även på folkan som alla andra i Vilhelmina, det var mycket roligt. Nu jobbar jag 4 hårda dagar sen är det Åsele marknad som gäller, dock vet jag inte helt säkert än hur det blir. 
 

döden vad varmt

DATUM: 2014-07-09 TID: 15:20:06 Kommentarer (0)
Igårkväll spenderades mestadels i telefon. Först pratade jag någon timme med Dana och sen några timmar med Maja. Kändes skönt att prata ikapp lite då jag inte pratat med någon av dom på flera veckor. Idag vaknade jag rätt sent och fick nästan panik eftersom jag ville hinna ut i solen lite. Så jag gick direkt ut och la mig i gräset med musik i öronen. Skönaste morgonen någonsin, fick lite färg dessutom även fast det hur lång tid som helst för mig att bli brun. Klarade av att ligga ute i ungefär 2 timmar innan jag på riktigt trodde jag skulle dö av värmen. Nu väntar jag på att syrran ska sluta så jag kan umgås lite med henne.
 

sommarrr

DATUM: 2014-07-08 TID: 22:42:19 Kommentarer (0)
Igår slutade jag 4 och gick på helg, hehe lite bakvänt när man har ett jobb där man jobbar helger. Emelie lyckades övertala mig till att bada, ja, hur vet jag inte ens. Vi for till badviken, eftersom båda jobbade igår så kom vi dit rätt sent. Det var ändå rätt varmt, dock var vattnet iskallt hehe. Det blev väl inte så mycket badning som vi tänkte oss men vi hann ligga på stranden ett tag iallafall. Idag sov jag ut för en gångs skull. Har färgat håret och hunnit vara med Gustaf ett litet tag. Är även ledig imorgon sen är det två jobbdagar och sen har jag helg igen, wheyeyy.
 
 

Helgen

DATUM: 2014-07-06 TID: 16:41:25 Kommentarer (0)
Jaaa då var denna helg gjord. Jobbat hela helgen, dock var detta min sista helg på två veckor (vad jag vet nu). Känns lagomt perfekt att få vara ledig både hembygdsdagarna och åselemarknan. Kunde inte vara mer glaad just nu!
Förutom att jobba så har jag även haft lite fritid i helgen. Fredagkvällen spenderades med Olivia, Jimmy och Victor, det var kul. Igårkväll kom jag hem från jobbet klockan 9 och var tröttare än satan. Tog av mig kläderna och la mig i sängen och planerade på att sova. Dröjde inte länge förrän jag kände mig tragisk som låg i sängen halv 10 på en lördag så jag klädde på mig igen och drog ut med Emelie en sväng och skjutsade lite folk osv. 
 

tisdag

DATUM: 2014-07-02 TID: 01:16:47 Kommentarer (0)
Idag har jag spenderat min lediga dag genom att vara med Olivia. Vi gjorde en hemmagjord pizza och sen gick vi en låång promenad. Hon ska jobba imorgon så hon var tvungen att lämna mig tidigt så enda sen dess har jag suttit och spelat. Har blivit totalt nördig enda sen jag fick Gustafs dator. Menmen, det är väl kul.