DATUM: 2014-10-26 TID: 20:02:21 Kommentarer (0)
Min älskade oliv var hemma i vilhelmina i veckan så jag passade på att varje med henne litegrann. I fredags drog vi på hotellet och jag hade faktiskt jävligt kul även fast det knappt var nå folk där. När jag vaknade på lördagen så drog jag till umeå med emelie och jimmy, köpte lite nödvändigheter till lägenheten. Blandannat en klädstång eftersom alla mina kläder inte ryms i garderoben. Hann även träffa sundström som följde med oss till eastern palace och åt. Där smakade jag även sushi för första gången och det var faktiskt helt okej. 
Idag har jag jobbat och sen storstädat hela lägenheten, den har nog aldrig varit såhär fin under tiden jag bott här. Nu ska jag sätta mig och gamea lite, var längesen jag hade tid med det.
 

Måndag

DATUM: 2014-10-21 TID: 00:19:44 Kommentarer (0)
Blev med jobb hela helgen och även idag. När jag kom hem så la jag mig och sov ett jävla bra tag så jag ska vända på dygnet. Har en inskolning på natten imorgon så blir till att sitta uppe inatt också så jag orkar. Tror dock inte jag har några problem med att jobba natt, är som piggast på natten ändå så. 
Funderar på att fara till Umeå i helgen om jag inte blir bokad för jobb. Får se hur det blir med det. Är ganska så jävla pank just nu. 
 
 
 
 
 
 

-

DATUM: 2014-10-07 TID: 01:58:11 Kommentarer (0)
Helgen har varit jobbig men bra. Jobbade hela helgen men hann även vara ute på lite party både fredagen och lördagen. Kändes så trist att fara hem efter jobbet och sitta hemma själv när alla andra i hela vilhelmina var ute och hade kul. Jaja, bra gick det iallafall. Igår kom syster och systersonen hit och stannar tills imorgon.
 
Gjorde denna tatuering i onsdags och just nu kliar den värre än satan. Är väldigt nöjd iallafall!