skjut mig i huvudet

DATUM: 2014-06-30 TID: 21:11:33 Kommentarer (0)
Orkar inte uppdatera något dagarna jag jobbar, har ändå inget roligt att skriva om då. Nu har jag äntligen lite helg efter några dagars jobb, haha helg mitt i veckan är underskattat. Så otroligt skönt. Slutade 4 idag och blev hämtad av syster och så for vi till Latikberg och hälsade på lite släktingar. Min fina faster är här som jag inte har träffat på flera år så det var mycket kul. Vi var i farmors gamla hus och jag fick lite nostalgitrippar från när farmor levde.
Nu är jag som sagt ledig tills på torsdag och ska sova och spela så mycket jag kan, alltså bara vila upp mig för en 5 dagars jobbvecka. Ska även läsa på lite om delegeringen som jag ska ta i veckan. 
 
Tänkte också visa mina underbara skor jag fick hem för ett tag sedan. 
 
 

då var det helg igen

DATUM: 2014-06-24 TID: 16:33:22 Kommentarer (0)
I helgen var det midsommar och jag spenderade första delen midsommarafton på jobbet. Slutade 4 och for senare till Emelie för att spendera resten av dagen med henne. Vi raggade upp lite mer folk och for till Siksjöhöjden. På lördagen så låg jag hemma nästan hela dagen, när jag till slut tog mig upp ur sängen så for jag och kollade på film med Emelie, Olivia, Erina och Rebecca. Söndagen spenderades hos syster i Karlsbacka. Hon bjöd mig på mat och sen bakade vi en tårta. Åh hon är så bra♡ Helgen gick fort, förmodligen för att jag var ledig. Jobbade kväll igår och dag idag och nu har jag helg igen, alltså ledig 2 hela dagar woho! Har levt på Billys nu i en vecka så jag ska fira min ledighet med att fara och köpa riktig mat, livet
 

segt

DATUM: 2014-06-18 TID: 20:26:01 Kommentarer (1)
Duschen efter jobbet kan vara det skönaste som finns. Jobbade till 4 idag, direkt efter gick jag till syrrans jobb och hämtade ett brev och sen till Olivia och hämtade ännu ett brev. Bra att man har en egen adress någonstans.. Finns typ ingenting annat intressant som händer i mitt liv just nu men jag kände ändå för att uppdatera lite. puss
 

jobbaaa

DATUM: 2014-06-18 TID: 00:34:23 Kommentarer (0)
Hinner knappt uppdatera något här nu för tiden, tänkte ta tillfället nu när jag liks inte kan sova. I fredags tog alla 3or studenten här i Vilhelmina så jag tog med mig Olivia ut och förtärde lite alkoholhaltiga drycker. Väldigt rolig kväll! Lördagen och söndagen var däremot inte lika bra, hängig och kände mig sjuk. Annars har jag jobbat och det ska jag göra hela denna vecka fram till helgen. Är alltså ledig lördag och söndag, vilket behövs för efter det kommer ännu en tung jobbvecka. Har dock inget emot det, jag trivs på mitt jobb. väldigt mycket. Börjar jobba om 6 timmar och får lite smått panik av att jag inte ens är trött. 
 

Vilhelmina

DATUM: 2014-06-13 TID: 01:49:17 Kommentarer (0)
Flyttade till Vilhelmina över sommaren. Igårkväll var jag med min saknade Olivia, satt och pratade om allt som hänt under dessa 6 månader ifrån varandra. Blev en sen natt även fast jag hade min första dag på mitt nya jobb idag. Känns faktiskt hur bra som helst! Har ju även skaffat en liten lägenhet här i Vilhelmina som jag nu kommer bo i över sommaren, är helnöjd. Slutade jobba ikväll vid 9, efter det drog jag och Olivia till Meselefors och hängde där med några ett litet tag. Nu sitter jag hemma nyduschad och ska snart göra mig i ordning för sängen.
 
 

Studenten

DATUM: 2014-06-13 TID: 01:41:37 Kommentarer (0)
Alla säger att studenten är den bästa dagen i ditt liv. Kan inte annat än hålla med. Har aldrig varit med om en sån rolig dag, trots var jag väldigt trött på kvällen och den var långt ifrån lika bra som själva dagen. Men sammanfattning: SÅ JÄVLA KUL!
 
 

We don't talk about it

DATUM: 2014-06-07 TID: 22:44:09 Kommentarer (0)
Ja idag ligger man sjuk. Har känns mig sjuk ungefär hela veckan så nu när alla andra säkert är ute och har jätte roligt så sitter jag hemma i min ensamhet. Är dock värt det, orkar inte göra ett skit och måste vila upp mig inför studenten. 
Förutom min ensamhet så är jag så otroligt glad av så många anledningar. De flesta anledningar kan jag inte ens säga, vilket suger eftersom jag vill ba skrika dom från ett tak.
 

Balen

DATUM: 2014-06-07 TID: 02:39:44 Kommentarer (0)
Hade en otroligt bra bal. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag förväntat mig. Men med en bra klass och en bra baldejt så kunde det inte bli annat än bra! Idag har jag sovit till 7 på kvällen, spytt och mått väldigt dåligt. Förtjänar det väl antagligen efter denna studentvecka som jag har haft. Tog det iallafall lugnt idag och kom precis hem efter att ha träffat en väldigt efterlängtad vän, så underbart♡ Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, vilket förmodigen inte kommer hända på ett tag. Upp och jobba imorgon från klockan 2 till klockan 12. 
 
 

första delen av studentveckan

DATUM: 2014-06-04 TID: 13:18:50 Kommentarer (0)
Varit utan internet sen i fredags på grund av flytten. Igår fixade jag äntligen internet i min nya lägenhet och det var räddningen från att känna mig totalt ensam. Annars har det varit fullt upp. Yran fredag och lördag. På söndag var jag med Olivia och Peter. På måndag började studentveckan så jag och några få andra i klassen drog på båten. Igår var vi i princip allihopa i klassen, satt i parken och hade hur kul som helst sen drog vi på lokal. Jag tog det rätt lugnt igår eftersom jag skulle jobba idag (dock tappade jag bort mitt bankkort). Vaknade iallafall imorse och känner mig jätte förskyld. Har knappt någon röst och det är hur typiskt som helst med tanke på att jag har balen imorgon. Får hoppas att det blir bättre så jag inte behöver se så sjuk ut. Ska iallafall köra en väldigt lugn dag idag, bara vara hemma och vila upp mig.