skål på er

DATUM: 2013-08-30 TID: 19:23:00 Kommentarer (0)
Blev så att jag stannade i umeå idag och åker vidare till vilhelmina imorgon. Blir krogen ikväll men ska försöka ta det lite lugnt så att man orkar med hotellet i vilhelmina imorgon. Hoppas iallafall på två grymma kvällar nu med min bryd.
 
 

madness

DATUM: 2013-08-28 TID: 23:33:45 Kommentarer (1)
Får ångest över helgen, vet inte om jag ska följa med olivia till vilhelmina eller om jag ska stanna i umeåå. Känns som att jag egentligen inte har råd att fara någonstans men känns också lite tråkigt att stanna kvar i umeå. help me! Pengarna bara försvinner nu för tiden. Var tvungen att köpa ett par nya jeans idag eftersom jag har spräckt ungefär 3 par denna månad och senaste paret sprack igår, vet inte vad mina jeans försöker säga till mig när de spricker hela tiden men.. 
Fick också världens gulligaste samtal av söt jävla olivia ikväll, hon grät och ville att jag skulle komma och döda ett kryp i hennes lägenhet. Hahah fick ett redigt skratt iallafall!
 

studentmössa

DATUM: 2013-08-27 TID: 20:45:10 Kommentarer (0)
Nu känns det som att man börjar komma in i vardagen lite tack vare skolan. Än så länge tycker jag det går helt okej att vara tillbaka, men lär ju vara less inom några dagar. Idag har jag iallafall varit på plaza och beställt min studentmössa, det är ju flera månader kvar innan jag tar studenten men kände att det var skönt att få det bortgjort. Dyr som ett helvete var den också men vafan kände inte för att snåla precis. Den gick på 1300kr och det är väl den förhoppningsvis värd. Kan dock inte fatta att detta är mitt sista år i skolan!
 

detta händer bara mig

DATUM: 2013-08-22 TID: 10:53:22 Kommentarer (0)
Enda sen i lördags har jag gått runt med små ont i halsen och sjäälvklart dagen före jag åker till spanien vaknar jag upp mitt i natten utan att kunna andas eller svälja. Min hals är tjockare än någonsin och jag har alltså gått och fått halsfluss. HUR JÄVLA SURT ÄR INTE DET? Om jag mår som jag gör just nu kommer jag aldrig kunna sätta mig på det där flyget. Som att kasta pengar i sjön.. skjut mig vad less jag är

längesen

DATUM: 2013-08-22 TID: 00:54:06 Kommentarer (0)
Hemma från vilhelmina nu efter roliga dagar. imorgon är det skola som gäller sen flyger jag vidare till spanien på fredag. Har inte så mycket mer att skriva egentligen, men jag lever iallafall.
 

packar väskan igen

DATUM: 2013-08-16 TID: 00:36:43 Kommentarer (0)
Sitter för tillfället och snackar med gustaf och victor i skype. Imorgon så tar jag bussen till vilhelmina, blir nog väldigt roligt. Dock känns det som att de enda jag gör nu för tiden är att packa väskan. Men det finns ju inte så mycket att göra i denna lilla stad hur som helst så passar på att vara borta så mycket jag kan.
 

huvudstaden

DATUM: 2013-08-15 TID: 18:05:20 Kommentarer (0)
Vet inte vad jag ska säga om dessa dagar så KUL.
Har väldigt blandade känslor när det gäller att vara tillbaka i umeå igen. Känns otroligt tråkigt att vara tillbaka men samtidigt så skönt.
 
 

ledig dag

DATUM: 2013-08-08 TID: 18:44:41 Kommentarer (0)
Idag var min enda lediga dag på en vecka. Jag har för det mesta bara legat ute i solen och försökt bli brun. Gick sisådär, men det går framåt iallafall. Eftersom tina jobbar idag så hjälpte jag hennes mormor att laga mat och städa, kändes skönt att faktiskt göra någon nytta. Imorgon jobbar jag för sista gången denna sommar och det känns heeelt jävla underbart. 
 

hallå igen

DATUM: 2013-08-07 TID: 20:16:57 Kommentarer (0)
Har inte bloggat på en vecka så passar på nu medans jag har internet. Jag är iallafall i tegsnäset och sliter arslet av mig på jobbet med tina. Bor här hos tinas mormor denna vecka. Åker tillbaka till stan på fredag för att sedan kliva upp tidigt som satan på lördag och flyga till stockholm! blir nog helt underbart.
 
 

Vilhelmina

DATUM: 2013-08-01 TID: 20:49:38 Kommentarer (0)
Sitter hemma hos min kära syster i Vilhelmina för tillfället. Åkte hit igår och har hittills fått träffa en liten del av min familj iallafall. Va även med gustaf igår, vi såg halloween 2 men han somnade halvvägs in i filmen så jag satt och såg och den i princip själv. ehehe äcklig va den iallafall. Idag har jag ätit middag med mamma och syster sedan for jag och gustaf till saiva och satt och snackade. Nu ska jag och syrran fara och kolla på huset hon håller på att bygga.