2014

DATUM: 2014-12-30 TID: 12:53:44 Kommentarer (1)
Firade nyår med massa brudar på ersboda.
Började jobba lite smått på Äpplet i Umeå, oftast med älskade maja!
Klassfest
Stockholm med klassen!
 
Firade min födelsedag. Först med käk på en resturang med Aya, Olivia och Peter. Sen lite alkoholhaltiga drycker.
Brännbollsyran spenderades med bra människor.
Studentveckan började
Sen gick jag även balen
Jag tog äntligen studenten!
Började jobba i vilhelmina med fina människor
Återförenades med bästavän/syster
 Åselemarknad, där jag knappt tog några bilder.
Var i umeå ibland
Gjorde mina första tatueringar
 
Sa "hejdå" till min fina vän som flyttade till Stockholm
Halloween, blev en prinsessa
Blev moster till världens finaste flicka
Firade bästavän på 19årsdagen
 
 
 
 

julveckan

DATUM: 2014-12-27 TID: 16:36:09 Kommentarer (0)
Då har denna vecka gått, jobbat varje dag och är äntligen ledig imorgon. Veckan har varit så lång och det har varit så mycket så det känns som den har gått hur sakta som helst. Var dessutom ute på hotellet på juldagen, ville inte missa det även fast jag jobbade. Gick ändå rätt hyfsat att jobba dagen efter och kul var det. Nu ska jag vila upp mig ikväll och imorgon, sen blir det två jobbdagar till sen åker jag till Umeå för att fira nyår där. 
 

älsklingar

DATUM: 2014-12-22 TID: 07:14:20 Kommentarer (0)
Inte skrivit på ett tag. Förra helgen var jag iallafall i Umeå. På fredagen så var jag ute med peter och på lördagen så åkte jag till klinten för att fira bästa Olivia som fyllde 19. God mat, bra folk och bra alkohol hehe. Så allt som allt en underbar helg. Fick också träffa en annan person jag säkert inte träffat på ett halvår.
Kom iallafall hem med världens förkylning, eller mest halsfluss bara. Så har i princip legat död hela veckan men lyckats jobba en dag åtminstone. Mått bättre i helgen iallafall, dock har jag vänt på dygnet rejält just nu. Vaknade halv 8 igårkväll. Så tackar gud att jag börjar klockan 2 idag så jag hinner sova någon timme iallafall. Julveckan innebär jobb för mig. Det gör inte så mycket, jag trivs på mitt jobb och det känns faktiskt mysigt att få tillbringa en del av julen där. Jobbar till klockan 4 på julafton sen far jag till pappa och pia för att äta lite julmat. Så jag tror att det kommer bli en bra jul för mig. 
 
 
 

Världens sötaste lilla tjej

DATUM: 2014-12-07 TID: 21:41:08 Kommentarer (0)
 I fredags blev jag moster ännu en gång. Denna gång till en liten flicka, hur söt som helst. Förutom det så har jag hunnit dricka några öl med min älskade gustaf och träffat mamma i helgen. Sov dessutom hos mormor inatt så hann träffa henne också en snabbis. Nu är det dags för ännu en jobbvecka hoppas jag, vet bara att jag har jobb på tisdag men hoppas såklart på fler dagar. På fredag åker jag till umeå för att på lördag gratta bästavän som fyller år.
 

 
 

tummen upp

DATUM: 2014-12-01 TID: 10:45:39 Kommentarer (0)
Utgång i fredags med olivia, peter, nils osvosv. Hur jävla rolig kväll som helst, kan vara en av de bästa jag någonsin haft i umeå faktiskt. Kvällen slutade också jätte bra med att sitta och äta kebab klockan halv 4 i olivias säng hehe. Hann också träffa jätte många i helgen som jag inte träffat på hur länge som helst så bara bra helg
Kan faktiskt inte låta bli att längta tills nästa gång jag ska dit, vilket bara är om två veckor woho