September

DATUM: 2014-09-30 TID: 23:22:31 Kommentarer (0)
Glömmer bort ibland att jag har en blogg haha #busywoman. Nämen tänkte att jag skulle uppdatera lite, mest bara för min egen skull eftersom om ordspråket "man blir som man umgås" stämmer så borde jag bli dement inom en snar framtid. Oj vad rolig jag var där, skratta
 
Har iallafall hunnit vara i Umeå en helg för att säga hejdå till min älskade Maja som flyttade till Stockholm, även fast vi redan bodde långt ifrån varandra så saknar jag henne mera nu när hon bor ännu längre bort buhu. 
Sen har jag också hunnit vara ute en kväll med Michelle och Desiré.
Ja och sådär mycket har jag alltså hunnit göra på 3 veckor, är dock väldigt glad att jobbet tar så mycket tid från min fritid. Det känns väldigt bra på bankkortet!
 
 

hinner inte leva

DATUM: 2014-09-06 TID: 22:53:22 Kommentarer (0)
Jobbat hela veckan förutom onsdagen då jag fick en ledig dag. Känns som att jag mer eller mindre bott på jobbet den här veckan. Imorgon gör jag min sista dag på schemat sen får man se vad som händer för min del. Har dessutom flyttat in i min nya lägenhet i veckan. Kan vara det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv men nu är det mesta klart. Är faktiskt riktigt jävla glad över att jag har balkong, diskmaskin och dusch vilket jag aldrig har haft förut i mina lägenheter i Umeå. Har också ungefär x4 större lägenhet nu än vad jag haft tidigare. Mamma har varit här i veckan och hjälp till, hade nog inte klarat mig utan henne med tanke på hur trött jag har varit. 
 
Idag har jag iallafall gått ett delat pass och under mina fyra timmars rast så for jag hem och sov. Nu är jag alltså jätte pigg och som tur är så jobbar jag kväll imorgon så jag får en skön jävla sovmorgon!
 
Måste också bara säga att jag saknar min brulla så äckligt mycket, men förmodligen får jag träffa henne redan om 6 dagar